PR CUAET
-
привет. общаюсь сейчас с женщиной, которой сначала отказали в ОВП из-за ТРП, она затем отправила web form с просьбой его аннулировать. После чего ей продлили ОВП на 3 года.
-
Так, останнє.
-
Напишіть теж якщо щось відпишуть і якщо вийде відмінити а то я стільки всього начиталась як подають декілька заявок одночасно, не дуже хочеться це робити
-
Вітаю, можливо хтось 2025 прилитів з України до Канади,Калгарі, чи будь яке місто з дітьми по visitor visa, чи можно зараз в аеропорту просити WP та SP? Міграційний консультант радила ,що просіть ,але чи було у когось таке на практиці, чи може бути таке, що офіце взагалі не пусте до Канади? Чи можливо ще є якісь варіанти отримання WP та SP? Дякую
-
Всім привіт, маю таке питання: є аккаунт в Wealthsimple, підвʼязаний до TFSA Щомісяця маю дивіденди, нехай буде $10 які знов інвестуються (автоматично) ? Чи будуть ці 10$ щомісяця враховуватися як вкладення до кімнати RRSP?
-
для веб-формы это вообще не долго) мне когда-то ответили через полгода, когда проблема уже была неактуальна
-
Ого як довго Я раніше їм туди писала коли нам WP відмінили через TRP, і вони відповіли через півтори тижні і потім ще через тиждень таки дали WP до закінчення TRP
-
и я тоже! Напишите апдейт) Она говорит, что от отправки формы до решения прошло 3 недели.
-
А якщо я працювала по TEER 2 , 9 місяців, а потім перейшла на іншу роботу по TEER 0, здала англійську на 6 . Чи можна зробити профіль в експрес ентрі ? Адже по TEER 2 , анг має бути 5
-
Я кріпила за 22 рік.
-
Добрий вечір. Чи на візітор рекорд дитини повинна бути позначка Cuaet ?Дякую за відповідь
-
я так сделала. мне сказали, что это теперь только IRCC может сделать
-
обязательно напишу. тоже очень не хочется отправлять еще несколько заявок на то, что по сути уже не нужно (ТРП). это ошибка IRCC, надеюсь, они ее исправят сами