PR CUAET
-
Ні. Як я чув, то просто офіцери такі попадались, які не звертали на цей пункт уваги
-
Привіт , а шкільний диплом наш підходить як high school ? дякую
-
Діти до 18 , пенсіонери люди з інвалідністю. За умови , якщо не маєте доступу до іншого виду стоматологічних бенефітів( провінційні , робочі і т.д) www.canada.ca/en/services/benefits/dental/dental-care-plan.html?utm_campaign=hc-sc-canadian-dental-care-plan-24-25&utm_source=ggl&utm_medium=sem&utm_content=ad-text-en&adv=611850&utm_term=dental+care&gclsrc=aw.ds&gad_source=1&gbraid=0AAAAApGEA2jJ5LoE-SXuJxoYa4m202dxI
-
Людина має бути в Канаді. Якщо вона закордоном, то лише деяким продовжували, але багатьом - не продовжували
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я оформила закордонний паспорт у Торонто, але не подавала заяву на доставку DHL, чи можу я вислати заявку та підтвердження оплати поштою до консульства? Чи треба тільки особисто летіти і подавати цю заяву? Дякую
-
Дякую, заспокоїли🤣
-
Підкажіть будь ласка правильний порядок дій. Задача подовжити дитині візітор в новий паспорт. Коли заїхали в Канаду в дитини був паспорт до 11/25, візітор зробили до кінця паспорту. В нас з дружиною WP до 08/26, збираємось зараз подовжити до 28. Дитині зробили новий паспорт. Чи варто зараз спочатку отримати батькам новий перміт, потім податись на візу дитині і подовжити візітор, чи щось паралельно робити?
-
В нас також подача 13 грудня, 8 серпня біометрія і тиша
-
Я так розумію у всіх по різному… у мене через місяць прийшло
-
Підкажіть будь ласка хто продовжував візу для своєї дитини.Напишить мені будь ласка, хто може мені допомогти заповнити анкету на canada.ca. Маю пару питань
-
А де можна знайти інформацію, хто підпадає під ці загальні вимоги, а хто ні? Дякую!
-
Дуже дякую!
-
Вони теж повинні надати slip