PR CUAET
-
Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, як замовити доставку паспорта DHL. В дії інформація, що паспорт виготовлено, але орган, що видав зазначає "Can 1". На сайті написано, що треба звернутися до консульства із заявою і чеками про оплату. Як звертатися, в живій черзі? Коли?
-
Так - до квітня 2026р вам треба буде податися з новим паспортом дитини на візітор рекордс на основі ваших ворк пермітів.
-
Привіт)я отримала продовження ворк перміту 27 листопада,але ще й досі не отримала по почті,пишу до ircc вони не дають ніяку чітку відповідь,а дозвонитись до них нереальною,досі чекаю і грішу на Канада пост,хтось ще чекає так довго?
-
User MARINA has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
А якщо використаєте весь ліміт там, можна решту в RRSP закинути і потім зняти під FHBP. Але я б також спочатку максимізувала FHSA. Проте, там ліміт може бути для Вас замалим якщо Ви ще не відкрили його, або відкрили нещодавно
-
Дякую вам за посилання,бо в мене в березні вже закінчується всі документи і я вже переживати стала
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/application-verification-status-replacement-immigration-document.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2ALgt2ehPSjnDrxUbWtGmAMLRw9xvUqMfn6sCBCFZBiZaTLJZwYK51IFY_aem_IYN5JePyf8cWR-LLhhWu1w
-
Цифри тількі в тих, хто робить паспорт в Україні. Заява на ім’я консульства, де ви робили паспорт. На сайтах є актуальна інформація: консульські дії ➡️ паспортні дії➡️оформлення закордонного паспорта➡️курʼєрська доставка
-
Вам треба до них дозвонитися і вони вам безкоштовно ще раз відправлять ворк перміт. В нас апрув був 26 вересня, по пошті паперовий документ не прийшов. Чекали 6 тижнів - потім перезвонили їм і 26 листопада було оновлення в кабінеті з підтверджений ще раз ворк перміту - номер самого документу вже був інший. Знову чекали 6 тижнів - нічого не прийшо. Потім знову телефонували їм - то сказали, що у звязку зі страйком затримки - очікуйте і якщо не буде - звоніть. Але нам накінець то в середині січня прийшов. Так що телефонуйте і вони вам відправлять ще раз.