PR CUAET
-
Хлопчина в групі писав як записатись так по його рекомендації і записались
-
В Торонто взагалі дуже не лояльні працівники,робила дітям паспорти то так огризались що фотографії не якісні і переконували що завернуть документи назад А виявилось що все добре і ніхто не завертав Вони самі колотять і збивають з толку
-
Скажіть будь ласка, в якому місці потрібно вказати, що я зацікавлена в провінції Альберта? Нещодавно заповнювала профіль для ЕЕ, не пам'ятаю такого вікна для заповнення. Чи може те питання якосі по іншому виглядає?
-
А як він записався на вересень, слоти ж на кінець липня тільки..
-
Добрий ранок. Чи Едмонтон консульство сьогодні працює, бо не хочеться поцілувати двері "бо холодно"? а їхати далеко😒
-
Може дочекаємось , я сподіваюсь максимум наступного тижня отримати
-
У мене р2 19 листопада теж чекаю
-
хто стикався з цією проблемою: Запитали візу при реєстрації у нашого громадянина на літак з Канади до Європи. Що написано у Гуглі вже знаємо. Може хтось має свій досвід у цьому. Може хтось летів у січні та лютому вже.
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка чи можна таке робити?подали з чоловіком на ВП в грудні. Відповіді ще нема. Наші паспорти закінчуються в 27 році.Чи є зміст написати лист прохання щоб WP дали на три роки так як чекаємо на ПР.
-
20листопала P2 ,чекаємо
-
Мені теж цікаво. Чекаю з кінця вересня
-
Вітаю, чі можна з України перерахувати в Канаду через вестерн юніон долари не велику суму?
-
Пробуйте, але ніякої гарантії що його приймуть.
-
Ще багато людей чекає на екопр з листопада?У кого які дати р1-р2?
-
А вы ясновидец или пророк? Никто не знает как будет. Баллы немного упадут, так как новый год - новые квоты. Но они не будут как 22 и 23 годах. Совсем низкими.
-
User Эльвира Соломатина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
🤔🤔🤔 дуже цікаво виходить А звідки така інформація?
-
21 листопада-Р2
-
коли онлайн реєструються?
-
Дуже на це надіюсь🥹
12 Jan 2024, 17:45
412295/467435
about a minute ago