PR CUAET
-
Зрозуміло
-
Кто недавно получал номинацию скажите пожалуйста сколько ждали, хочу просто примерно понимать сколько ожидать)) спасибо
-
І ще таке запитання якщо є рік роботи фултайм у Канаді але в різних офісах хоча НОК один і такий же То при подачі на провінційну додавати два Джоб офера та два референс летер ? Дякую
-
Податки хто платить? Якщо ви на пейролі і є ентіті в Канаді то рахується. Бенефіти є? Виглядає що якщо працівник то таки пейрол
-
Багатьом тим, хто подавався в перші тижні ще навіть запити на біо не прийшли
-
Ну предположим, что в недели Мороза строители не работают и там менее 30 часов, а в другие недели по 50 часов. Там тоже будут проблемы
-
Пейстабс у вас є? Щось сумніваюсь що може бути що за вас платить податки американська компанія без ентіті. Спитайте hr employment letter для іміграції
-
Підкажіть хто небудь, Application number коли отримуємо? Відразу після сабміту аплікації, чи потрібно чекати AOR?
-
Доброго вечора! Пане @OstapBosak підкажіть будь ласка за NOC 33100 я маю подаватись лише при наявності місцевої ліцензії,правильно?
-
Дякую. Чи є сенс підєднати аплікацію до gckey через UCI номер ( плюс паспорт)? Чи чекати AOR краще?
-
я 23 грудня подала, але я ще реквест на зміну інформаціі відправляла, ні реквест, ні гроші, ніякого прогресу
-
Коли прийдуть - напишіть будь ласка , в я також . Дякую
-
AOR буде містити номер апплікації. Його можна чекати від кількох днів до місяців.
-
теж саме
-
Добрий вечір Чи є хтось хто здавав без підготовки селпіп і здав з першого разу ? Який рівень має бути на отримання 5 по всіх пунктах По CLB коли оцінювали то є 6 ніби
-
Ми чекали за запит 4,5 місяці. Така ж ситуація з оплатою не під час подачі аплікації
-
Биометрия была в ноябре, сейчас жду портал 2. Надеюсь к концу февраля получить ПР, но не факт что получится
-
Так, пейстабс є, вони доступні на платформі peo компанії, яка займається розрахунками і бенефітами. Гроші на банківський рахунок також заходять від канадської peo компанії) але на пейстабі дані мої (канадські) і американської компанії на яку і працюю 😄 Все так заплутано! Тому і шукаю пораду і досвід. Дякую! Спитаю про hr employment letter.
-
з листопада чекаю.. (
-
Пераый раз такое слышу, а если ты работаешь на фулл тайм по 5 дней в неделю, по 8 часов. И в итоге имеешь 40 в неделю, то 30 всего считать? Откуда вы взяли это?
12 Jan 2024, 17:45
41230/433116
about an hour ago