PR CUAET
-
Так - звісно краще. А скільки дитині років?
-
Можливо для когось стане в нагоді інформація наведена нижче. Маю диплом Магістра в сфері Civil Engineering. Закінчив Київський Національний Університет Будівництва та Архітектури в 2018 році. Приїхав у Канаду (Едмонтон) в жовтні 2022. В січні 2023 знайшов роботу в Едмонтоні по своїй спеціальності та своєму бажанні працювати в тій же сфері, що й до переїзду в Канаду (сфера будівництво та проектування). Позиція Structural Designer. В процесі роботи від колег дізнався про APEGA, ліцензування та інші деталі в нашій професії. В грудні 2023 створив аплікацію на сайті APEGA та подав дипломи на евалюацію у WES (course-by-course). В квітні-травні 2024 отримав статус EIT. Розгляд моєї заявки був близько 3 місяців + 1 місяць WES. Отримав EIT без додаткових екзаменів та курсів, тобто зразу на основі моїх дипломів про вищу освіту. В процесі розгляду заявки не отримував додаткових запитів чи питань, окрім фото моїх документів. З особистого досвіду знаю людей, які отримували статус ЕІТ так само, як і я (без додаткових екзаменів). Але також маю колег на роботі, які в процесі розгляду заявки отримували запит на проходження додаткових курсів. Так як евалюація дипломів відбувається по перевірці кожного пройденого курсу та кількості пройдених годин конкретного курсу. І у випадки розбіжності з місцевими освітніми програмами, необхідно буде самостійно перекривати цю різницю. Якщо курсів багато і у вас на їх проходження немає часу, ви можете запросити проходження FEE (Fundamental Engineering Exam). Це шести годинний безперервний екзамен по всьому, що лише можна собі уявити у вашій сфері. 110 питань/завдань, треба правильно відповісти на не менше ніж 50-60% запитань по кожному розділу. Як я сказав раніше, в моєму випадку не було ніяких додаткових вимог чи запитів.
-
А если это слуги на стройке?
-
Provincial Association Links Engineers Yukon (APEY) Engineers and Geoscientists British Columbia (EGBC) The Association of Professional Engineers and Geoscientists of Alberta (APEGA) Northwest Territories and Nunavut Association of Professional Engineers and Geoscientists (NAPEG) The Association of Professional Engineers and Geoscientists of Saskatchewan (APEGS) Engineers and Geoscientists Manitoba (EGM) Professional Engineers Ontario (PEO) Professional Geoscientists Ontario (APGO) Ordre des ingénieurs du Québec (OIQ) Ordre des géologues du Québec (OGQ) Professional Engineers and Geoscientists of Newfoundland and Labrador (PEGNL) Engineers PEI Engineers and Geoscientists New Brunswick (APEGNB) Engineers Nova Scotia Geoscientists Nova Scotia (APGNS)
-
Так, але перший звіночок(Мексика)є. Я би не чекав флеш рояль, фул хаус також добре
-
У Канаді кожна провінція несе відповідальність за регулювання інженерних та геонаукових професій у межах своєї юрисдикції. Загалом 15 організацій по всій країні регулюють ці професії, у тому числі сім органів ліцензування інженерії та геонауки, п’ять органів ліцензування інженерії та три органи ліцензування геонауки. Крім того, канадські інженери та геофізики Канади працюють на національному рівні, щоб допомогти координувати розвиток високих національних стандартів для вступу, компетентності, практики та мобільності у своїх відповідних практиках.
-
youtu.be/ZrmJas296XQ?si=O-O84D3SQqI26kjJ
-
Підкажіть будь ласка,що значить потрібно оновлення Візітор Рекордс після виїзду за кордон?Моя подруга вже їздила на Кубу та в Україну з дітьми і не робила ніякого оновлення