PR CUAET
-
Щиро Вас вітаю. Ви перша ластівка після затяжної паузи.
-
Хто Вам пояснив? Ми, декілька днів тому, ЗЛОВИЛИ слот на ПОЧАТОК ЖОВТНЯ! А ви пишете, що неможливо. Щось я вже нічого не розумію
-
Лёд тронулся
-
у мене в пятницю доставлено, але без dhl
-
І це правда реально??? Бо щось не віриться??!!!!
-
Підкажіть, чи можна продовжити паспорт дитині без запису, якщо до закінчення пів року?
-
Да нам головне щоб бути легально дитині
-
Це працювало до того часу поки не винайшли новий метод полювання на слот 😁 ви пропустили… вже міняли час на майбутній в можна було забронювати слот на вересень/жовтень в тд… немає на липень слотів, бо вже розтопили по жовтень 😁Але говорять, що вже і це не працює…
-
Що робити якщо ворк перміт дочці дали до 27 року. Зробили новий паспорт до 32 р. і в новому візу дали до 27р.на візі стоїть позначка corker .То як? В мене аналогічно ворк перміт до 27р але візу вдарили до 32р. Візітер! То як???
-
Як продолжить визу дитинi 17 рокiв? Отримав новый паспорт i work permit.
-
А як податися на новий паспорт я дзвонив ні хол не бере трубку
-
Насправді тематичних ETF досить багато. Ось декілька на які можна звернути увагу. 1. iShares Russell 2000 ETF (IWM) – Малі капіталізації (Small Cap) Відстежує індекс Russell 2000, що складається з малих компаній США. 2. Energy Select Sector SPDR Fund (XLE) – Енергетика (Energy) Фокусується на нафтових і газових компаніях США, включаючи ExxonMobil, Chevron та інші. 3. Technology Select Sector SPDR Fund (XLK) – Технології (Technology) Включає технологічні гіганти, такі як Apple, Microsoft, Nvidia. 4. Vanguard Information Technology ETF (VGT) – Технології (Technology) Ширший покриття технологічного сектору, ніж XLK, включаючи компанії, що не входять у S&P 500. 5. iShares Semiconductor ETF (SOXX) – Напівпровідники (Semiconductors) Зосереджений на компаніях, що займаються виробництвом чіпів, таких як Nvidia, AMD, Intel, TSMC. 6. ARK Innovation ETF (ARKK) – Інновації та високий ризик (Disruptive Innovation) Інвестує у перспективні, інноваційні компанії, такі як Tesla, Palantir, Coinbase, що працюють у сфері штучного інтелекту, біотехнологій, фінтеху. 7. iShares U.S. Financials ETF (IYF) – Фінанси (Financials) Орієнтований на банки, страхові компанії, фінансові установи, включаючи JPMorgan Chase, Bank of America, Goldman Sachs. 8. Global X Lithium & Battery Tech ETF (LIT) – Літій та акумуляторні технології (Lithium & Battery Tech) Фондує компанії, пов’язані з видобутком літію та виробництвом акумуляторів, наприклад, Albemarle, Tesla, CATL. 9. iShares Gold Trust (IAU) – Золото (Gold, Commodities) ETF, що відстежує ціну золота, є аналогом фізичного володіння дорогоцінним металом.
-
чи можна просто прийти забрати в Едмонтонi? чи треба слот?