PR CUAET
-
Добрий вечір! Може хтось підкаже: був зроблений еволюейшн диплома через Wes ще у 2015 році. Його вказали в EE. Освіту не зарахували. Ми послали в IRCC дублікат і в правили в ЕЕ , але і досі (тиждень) немає змін по освіті....Як прояснити цю ситуацію? Куди звернутись?
-
Взяти то можна але бути готовими що можуть запросити ще раз
-
Нажаль не бачу закріплені у себе
-
Дякую
-
Спасибо.
-
Треба трохи почекати, воно пізніше з'явиться.
-
Саме так
-
все залежить від офіцера
-
Там у переліку документів написер що в ідеалі довідка неповинна бути старше року, але ц в ідеалі
-
На практиці вони можуть попросити нову довідку завжди навіть якщо вона буде "свіжа". Канаду не дуже сильно хвилюють часові рамки довідки видатної іншою державою, але для себе вони можуть попросити нову
-
Я вже 3 дні чекаю, це нормально так?
-
Не знаю. Я думаю що на вихідних вони не працюють. Чекайте понеділка.
-
Доброго вечора. Чи приходило комусь вже повідомлення, що у формі imm 0008_4e.pdf потрібен оригінальний підпис? ( саме в цій формі функція підпису відключена, написала імʼя і прізвище). Чи зміг хтось додати у форму саме підпис? Дякую.
-
Всем привет, кто подтверждал опыт работы с других стран. Какие требования к этой бумажке?
-
Всем привет, кто подтверждал опыт работы с других стран. Какие требования к этой бумажке?
-
Написала вам в загальном
-
Привет, я подтверждала опыт из Украины. На официальном бланке предприятия, указание должности, стаж, зарплата, входящий номер, выходящий, номер приказа, должность лица, дающего подтверждение, ФИО, телефон, адрес, контакты и тд
-
Якщо дитина буде навчатися, їй обов’язково отримати візітор рекорд/стаді перміт. Без цих документів навчання в школі для неї буде платним
-
Сразу на английском? Или с переводом? Мне тут нужен будет оригинал, а не скан, правда?
-
Понял, спасибо за ответы. Осталось узнать, как среагирует посольство на то, что я работал через агентуру, соотвестенно стаж и бланк будет от них. Но, это уже нюансы, спасибо.
12 Jan 2024, 17:45
41261/430189
less than a minute ago