PR CUAET
-
Звісно. Я не стверджую що так як я сказала то є на 100%. Це лише один з варіантів розвитку подій до якого треба бути готовим. Час від часу перевіряти чат, пошту, свій кабінет. Бо слот можуть в будь який момент відмінити, можуть кардинально змінити систему і всі заброньовані слоти згорять. І краще це помітити раніше ніж потім в жовтні дізнатись що все змінилося і найближчий слот вже на травень.
-
-
Ок дякую, а то я чув якщо є portal 1 то вже work permit не дійсний
-
Update: Подача — 12.01.2024 AOR і біометрія —03.02.2025
-
Чи можете написати хто скільки чекав слот з черги очікування? Комусь недавно приходили слоти взагалі з черги очікування?
-
В мене є 7 днів від отримання листа?
-
Підскажіть будь ласка чи можуть бути проблеми з поверненням до Канади літаком якщо я дістав лист portal 1 знаходячись в США?
-
Не знаю як на рахунок загального топ, але ось ці позиції були в топ купівлі минулого тижня. Я не претендую на звання профі, але з того, що я аналізувала останні півроку, то є декілька типи інвесторів : - ETF тихо, спокійно, методично, одні й ті ж фонди на довгострок. В Канаді популярні VFV, XEQT, ZSP, VDY, QQC. Можливо ще є, але ці найбільш юзаються в колі інвесторів, де я вивчаю інвестування. - любителі індивідуальних стоків. Більш ризиковано, не так стабільно, але якщо обрати нішу і компанії в які віриш , не впадати в паніку при спадах, то жити можна :) але це також про довгострок. Потрібно багато аналізу і вивчення перед тим як обрати куди вкладати. - трейдери, які моніторять новини, вихоплюють монетні стоки і "граються" купи/продай. Нервово і ризиковано. Можна як заробити, так і втратити ( як нещодавно сталося з XTIA, хто був в перших рядах зробили активи, але багато людей втратили тисячі доларів) Ну і також завжди можна обрати 50/50. Почитати, повивчати і потихеньку починати.
-
Дякую, буду розбиратись як платити :)
-
З цього відео робила лише заявку на візітор рекорд дитині. youtu.be/k0amYKyWFFI?si=j1bhSle6Csdjl8M0