PR CUAET
-
В Оттаву чекали 2,5 тижнів. А в Торонто досі чекаємо. Записалися 15 грудня
-
Та не знаю тепер.. Якщо б можна було дізнатися скільки людей в черзі очікування
-
Точно, Альберта😁
-
Вибачте можете мені написати повідомлення,хочу запитати на рахунок common law, не можу вам чомусь написати 😞
-
Підкажіть будь ласка , як можна побачити слоти, бо я ще не маю досвіду.Я роблю заявку на оформлення паспорту , а мені автоматично видає що зараз слотів немає, а сама не можу подивитись. Записалась просто в чергу на очікування. Дякую
-
Дякую
-
Доброго дня! Чи можна податися матері з дітьми на продовження WP та VR в одній заявці, а чоловіка подати в окремій заявці на продовження WP? Які ризики не отримати продовження WP для матері, яка не працювала в Канаді у зв'язку з вихованням новонародженої дитини? Хтось має позитивний досвід у подібній ситуації? Дякую 🙏
-
Доброго дня. Питання, у мами була віза CUAET, вона виїхала з Канади, візу не вклеювали у паспорт, закінчиться у червні 2025. Зараз вона заїхала до Канади але я була впевнена що це буде по мульті візі і може перебувати до 6 місяців. Питання, чому офіцер сказав що вона повинна виїхати до червня, так як ворк віза закінчиться? Але ж вона анулювалася коли вона виїхала з Канади рік тому?