PR CUAET
-
Не міг ...черга очікування не має функції відміни/скасування. Міг лише пропустити повідомлення з пропозицією слота
-
Підкажіть будь ласка , як можна побачити слоти, бо я ще не маю досвіду.Я роблю заявку на оформлення паспорту , а мені автоматично видає що зараз слотів немає, а сама не можу подивитись. Записалась просто в чергу на очікування. Дякую
-
Дякую
-
Він міг сам відмінити чергу, а потім знову запсатись. Вище писав, що ставав у чергу місяць назад в Торонто
-
Доброго дня! Чи можна податися матері з дітьми на продовження WP та VR в одній заявці, а чоловіка подати в окремій заявці на продовження WP? Які ризики не отримати продовження WP для матері, яка не працювала в Канаді у зв'язку з вихованням новонародженої дитини? Хтось має позитивний досвід у подібній ситуації? Дякую 🙏
-
Доброго дня. Питання, у мами була віза CUAET, вона виїхала з Канади, візу не вклеювали у паспорт, закінчиться у червні 2025. Зараз вона заїхала до Канади але я була впевнена що це буде по мульті візі і може перебувати до 6 місяців. Питання, чому офіцер сказав що вона повинна виїхати до червня, так як ворк віза закінчиться? Але ж вона анулювалася коли вона виїхала з Канади рік тому?
-
Якщо ви змогли повторно стати в чергу очікування це значить що ви стояли ще в старій системі до листопада 2025 яку вже видалено! або ви записалися після 12 листопада але вас викинуло! Час від часу треба перевіряти чи ви дійсно в черзі !!
-
Там є опція для онлайн заповнення PDF online fillable Яка, як я розумію, має мати можливість підписуватися онлайн Та не можу зрозуміти, як то зробити Може хтось робив то онлайн?
-
Ого! Порядку нема ніде... Може ото і не показують нам ту чергу. Щоб не знали хто, коли, скільки. Щоб не скаржились потім...
-
Дякую
-
Але Онтаріо просить 7🙈
-
Так можна.
-
В мене такого немає, бо в нас інакший портал. Я сам обираю які документи і форми подати - тому для мене це не є проблемою. Проте бачив на консультаціях що у всіх так. Я б додав в додаткову інформацію, як і дозвіл на роботу
-
Так це різне! adult health benefits не є хелс карткою. Це бенефіти на окуліста і стоматолога. Вони діють до 31 березня 2025. Хелс картка звичайна дійсна до дати, яка написана на ній.
-
Та тут би на 4 за 2 роки вивчити)))
-
Так безпосередньо аор надходить
-
Нема такого поняття кінець черги чи початок приходять як попало
-
На звичайний імейл приходить оповіщення?
-
Багато людей тут вивчить за 1,5 роки французьку на 7 з нуля? Мені просто цікаво 🙈
-
Підкажіть, будь ласка, з практики. Чи змінював хто роботодавця в процесі розгляду заявки на AOS? Якщо NOC той же.
12 Jan 2024, 17:45
412719/458613
43 minutes ago