PR CUAET
-
Подача чи то 11 , чи 12 січня 2024 03.02.2024 прийшов АОР і запит на біометрію
-
Віза не анулюється при виїзді з країни
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, хто може оформити довіреність на підлітка якщо вона в Україні, а ми у Реджайні
-
Це ніяк не впливає, бо нок залишається. Тільки треба документи заново давати від нового роботодавця.
-
Подскажите пожалуйста, не могу понять, какие документы от меня хотят при заполнении апликации в пункте Licensing/Registration/Certification?🤔
-
Я так розумію в неї паспорт до червня 2025 року, то і віза в цьому паспорті до червня. Якшо має ворк Персміт, то і він до червня? Якшо має новий паспорт, маєте змогу податись на новий вп, а потім зробити візу в новий паспорт
-
Ви праві, дякую що показали, бо я чеклист ще не дивився.
-
Я в курсі, що можна. Я запитую чи хтось фізично міняв вже і як це вплинуло. Бо мала консультацію з імміграційним консультантом і той каже, що небажано. Але практично не мав таких випадків.
-
Ви ж якщо я правильно розумію ліцензований і міграційний консультант?
-
Подача 01.12.2023. Замовила ATIP. Сьогодні отримала
-
Спокійно, здається пауза щойно закінчилась.
-
А поки очікує то не має права працювати?
-
Це не простий процес - не рекомендую робити це самому, тим більше що поки не буде рішення, він всеодно без статусу і права на роботу
-
А би знову паузи не було на 4 місяці після однієї дати …
-
Temporary Resident Permit - і разом з ним ВП, але подавати все треба поштою. Терміни очікування зараз біля року
-
Тому що офіцер може сам вирішувати скільки людині бути в Канаді. Написано всюди до 6 місяців, але це може бути 1 місяць, 2 і т.дю
-
Що таке ТРП
-
Хочу ще сказати, що отой лист, що розсилали про закінчення програми, я не отримувала. Це для тих, хто може не отримав також і переживає, чи бачать заявку
-
Мульті віза до 2028 року. Але чому вона не може перебувати до 6 місяців?
-
Тут насправді нічого складного немає. 🤣 і Вікторія завершила діалог
12 Jan 2024, 17:45
412748/459091
less than a minute ago