PR CUAET
-
Мені показує тільки це. Де шукать той календар
-
доброго дня підкажіть, подала вчора заявку на продовження WP, і зробила помилку в анкеті, тільки що побачила, все вже відправила і оплатила( що в такій ситуації робити? Я написала тільки емейл на пошту з якої прийшло мені підтвердження цього всього може хтось знає де знати форму зміни, чи допомоги бо в акаунті вже нічого не змінюється(
-
Вітання! Подивилась гілку отримання ПР. То наче все зрушило з місця. Хто уже давно: таке було і в минулому році???? Просто цікаво чи радіти (за людей то так), чи ця епопея скоро закриється.
-
Не змінила. Бо я говорила з 3, і вони всі так говорили.. тож я повірила. Якби мою заявку ще не відкрили, то мабуть можна було б ..
-
де це згайти ( я не розумію
-
Це легко. Курси+ на роботі + дома. Фільми, книги і навіть цей чат перевести на французький. Зубрити слова 50 в день + 1 тема на граматиці. Повне занурення і буде результат
-
Питання, в мене показує слоти, але при кліках пише червоним, що сервіс недоступний. І так вже тиждень. До того просто писало, що зайнято. В кого таке, саме? І чи вдавалось в когось за останній щось виловити?
-
Тобто записуватися самому і не потрібне ніяке «направлення»?
-
Перепитайте тих знайомих де саме і які саме паспорти внутрішні укрпаспорти? Пліз