PR CUAET
-
Вітання! Подивилась гілку отримання ПР. То наче все зрушило з місця. Хто уже давно: таке було і в минулому році???? Просто цікаво чи радіти (за людей то так), чи ця епопея скоро закриється.
-
Не змінила. Бо я говорила з 3, і вони всі так говорили.. тож я повірила. Якби мою заявку ще не відкрили, то мабуть можна було б ..
-
де це згайти ( я не розумію
-
Це легко. Курси+ на роботі + дома. Фільми, книги і навіть цей чат перевести на французький. Зубрити слова 50 в день + 1 тема на граматиці. Повне занурення і буде результат
-
Питання, в мене показує слоти, але при кліках пише червоним, що сервіс недоступний. І так вже тиждень. До того просто писало, що зайнято. В кого таке, саме? І чи вдавалось в когось за останній щось виловити?
-
Тобто записуватися самому і не потрібне ніяке «направлення»?
-
Перепитайте тих знайомих де саме і які саме паспорти внутрішні укрпаспорти? Пліз
-
У мене таке було. Теж мала розмову з кількома і вони казали не робити цього. Я просто хотіла звільнитися через більшу зп в іншій компанії. Але моя заявка уже була якби відкрита, і я навіть емейл офіцера мала. То радили таке робити на фед етапі, а ще краще не робити взагалі.
-
Ну це залежить від того, хто, як і скільки готовий в це вкладатися. Скажімо так, якщо людина знає хоча б одну (рідну) мову, вміє говорити, читати, писати і слухати на достатньому рівні, це означає, що ніяких органічних проблем, що унеможливлюють вивчення іноземної, немає. Тобто, потенційно можливо. А далі залежить від часу, грошей, зусиль, ентузіазму, мотивації природних схильностей чи навпаки. Важливо! Ми говоримо про вивчити мову чи натягнути на достатній бал на екзамені? Це дві великі різниці. Другого можна досягти значно швидше. Тут є люди, хто і за півроку зумів. Я вчу вже рік і ще далеко від бажаного результату (з гарною англійською в наявності, але з катастрофічним браком часу поза роботою і вирішенням дитячих питань ).
-
Якщо новий скаже що наразі це випробувальний період і тому not a permanent position тоді буде відмова. (Це цитата консультанта). Я б особисто не ризикувала і міняла роботу після номінації (це теж цитати)
-
Доброго дня) Підкажіть, будь ласка, як діяти коли у мами закінчується віза в липні 2025 і wp також, новий паспорт вона недавно отримала, вона зараз в Україні, але планує в липні знову прилетіти в Канаду. На скільки я розумію на продовження wp не з Канади не можна подавати, щоб потім на його підставі податись на нову візу на новий паспорт, що краще робити зараз, подавати зараз на visitor visa на новий паспорт, чи летіти в липні сюди по старому, і вже з канали подаватись на візітор візу по новому паспорту? Дякую наперед 🙏🏻