PR CUAET
-
Як вам вдалося туди зайти?вони самі відкриваються , при запиті,чи якийсь окремий вход.
-
На скільки здали?
-
Він здає біометрію. Вказуєте одразу , що не здавали, підтягнеться збір 85CAD. Сплачується разом з іншими зборами. Здати маєте протягом місяця
-
50 слів в день? Значить я тверезо оцінюю свої можливості. Я і англ стільки не вивчу.
-
Я подалася в червні, заявку взяли в роботу 4.11, вони надіслали 1 лист тільки роботодавцю з дуже загальними питаннями (чи нічого не змінилося) і все, номінацію отримала 6.01, вже подалася на фед етап. З офіцером взагалі не переписувалася)
-
А що подавати в запиті на фінанси? Нам сьогодні прийшов. Мамі 73 і не працює.
-
не можуть відізвати номінацію за це! тільки якщо нок не той самий, або ви не виконуєте умови номінації. Але в умовах немає заборони на зміню роботодавця. При чому коли ви захочете. Просто на етапі розгляду номінації вони "не радять" змінювати, бо ви просто можете затянути цей процес і треба додати нові документи від нового роботодавця.
-
Будь які зміни в кабінет ви можете надати через web/crisis form на порталі. Офіцери достатньо оперативно поки все приймають і опрацьовують