PR CUAET
-
Будь які зміни в кабінет ви можете надати через web/crisis form на порталі. Офіцери достатньо оперативно поки все приймають і опрацьовують
-
Якщо правильно зрозуміла , вам потрібно подовжити перміт
-
Доброго дня, хто стикався з приватным страхуванням на всю сім’ю, яку компанію можете порадити?
-
Доброго дня. Заповнювала дитині візітор рекорд і в полі де номер документа вказала випадково номер аплікації, тобто зовсім інший номер. Що тепер робити? Чи це дуже серйозна помилка? Як тепер виправити?
-
Підкажіть, якщо отримав JAL та подався на номінацію а роботодавець хоче підвищити зарплату, чи вплине це в подальшому на отримання ПР на федеральному рівні?
-
Терпіння) я в результаті прийшла до свого роботодавця і сказала: є інша компанія, дає мені таку зп, я певно збираю речі чи як?) вони підняли зп і дали премію, в результаті на теперішній роботі маю навіть більше. Але я все одно їх ненавиджу 😅🥰
-
А як таке зробити можна?
-
Підкажіть на який краще податися ворк перміт, в мене є дві опції: 1. Подовження по програмі CUAET. 2. Подовження на основі розгляду PR заявки. Я так розумію що ціна повинна бути однаковою, чи ні?!
-
Що викинули, не зрозуміла?