PR CUAET
-
Підкажіть на який краще податися ворк перміт, в мене є дві опції: 1. Подовження по програмі CUAET. 2. Подовження на основі розгляду PR заявки. Я так розумію що ціна повинна бути однаковою, чи ні?!
-
Що викинули, не зрозуміла?
-
Це таке ще давно як тільки вони викинули їх
-
Вище писали схему, зі зміною часового поясу і часу на майбутне. В мене працює щоб дійти до календаря, а потім все.
-
Якщо з України вона подасть на візу в новий паспорт, то їй прийдеться чекати рік, а може й більше на рішення. Тому найкращим варіантом буде, як вам вище написали: щоб мама приїхала в Канаду до кінця березня (на ворк перміт можна подати заявку навіть в останній день, тобто 31 березня), подалася тут на ворк перміт, а тоді на візу. Розгляд заявки на візу з середини Канади займає, здається, місяць (вже точно не пам'ятаю, можете глянути точні орієнтовні терміни на офіційному сайті).
-
t.me/prcuaet/235356/472547
-
Добрий день. Підкажіть де у профайлі ЕЕ ми вказуємо дітей? Я заповнила дані про кількість членів сімʼї, але де додати депендантс не знайшла 🤔
-
Всім привіт, звертаюся до всіх на рахунок складів на позиції material handler ,хто що знає по Едмонтону. Можливо набір йде в когось та згодні з підписом Declaration form. Пропрацювала в Амазоні більше року, але ж декларацію не дають. Шукаю роботу тепер із цим самим ноком. Дякую 😊