PR CUAET
-
t.me/prcuaet/235356/472547
-
Підкажіть будь ласка в Торонто можна паспорт забирати в любий день?
-
слоти
-
Хтось отримував еКоПР протягом останніх днів?
-
Добрий день. Підкажіть де у профайлі ЕЕ ми вказуємо дітей? Я заповнила дані про кількість членів сімʼї, але де додати депендантс не знайшла 🤔
-
Всім привіт, звертаюся до всіх на рахунок складів на позиції material handler ,хто що знає по Едмонтону. Можливо набір йде в когось та згодні з підписом Declaration form. Пропрацювала в Амазоні більше року, але ж декларацію не дають. Шукаю роботу тепер із цим самим ноком. Дякую 😊
-
А через скільки часу після сабміту приходить запит на біометрію? PNP EE
-
різниця? звільнення відбувається і так, і так
-
Так, але заборони на зміну немає. Тому не треба лякати людей. Це не рекомендують робити на момент розгляду, але заборони немає.
-
А коли ви замовляли Атіp?
-
CUAET
-
Але це не той випадок. Вона сама звільняється.
-
Всім привіт, звертаюся до всіх на рахунок складів на позиції material handler ,хто що знає по Едмонтону. Можливо набір йде в когось та згодні з підписом Declaration form. Пропрацювала в Амазоні більше року, але ж декларацію не дають. Шукаю роботу тепер із цим самим ноком. Дякую 😊
-
Так і було. Але є випробувальний термін. Я не буду з вами сперечатися, кожен обирає що йому робити сам, мені стало страшно і я такого не робила, бо купу сил і часу вже витратила
-
І? а якщо людину звільняють?) вона находить іншу роботу і надає нові документи.
-
Таке само з подачею 20/11
-
Це вже після. А в її випадку ще не має номінації, є просто відкрита справа в офіцера на столі.
-
Тому в джоб офері має бути написано що це перманентна робота.
-
Сподіваюсь, що скоро ми отримаємо свої elidgibility!
-
Здається, програмісти вже цю можливість заблокували, тому й не дає вам вибрати слот.
12 Jan 2024, 17:45
412870/472594
13 minutes ago