PR CUAET
-
Всім привіт, звертаюся до всіх на рахунок складів на позиції material handler ,хто що знає по Едмонтону. Можливо набір йде в когось та згодні з підписом Declaration form. Пропрацювала в Амазоні більше року, але ж декларацію не дають. Шукаю роботу тепер із цим самим ноком. Дякую 😊
-
Так і було. Але є випробувальний термін. Я не буду з вами сперечатися, кожен обирає що йому робити сам, мені стало страшно і я такого не робила, бо купу сил і часу вже витратила
-
Це вже після. А в її випадку ще не має номінації, є просто відкрита справа в офіцера на столі.
-
В липні вона не зможе податися на новий ворк перміт, це можливо лише до 31 березня. Без діючого ворк перміту вона не матиме права на медичне страхування, яке зараз можна отримати на основі ворк перміту. І не знати, чи в такому разі вона зможе податися на візу в новий паспорт з середини Канади, не маючи ворк перміту. А з України на візу зараз час очікування рік чи навіть більше і не факт, що буде позитивне рішення.
-
О. Цікаво. Ви здійснювали такий запрос? Через їх емейл чи якусь заяву? Який алгоритм?
-
Наскільки я розумію, то це наче пре-апрув твоєї аплікації.
-
Є ще варіант податися з Польші - заїхати в Польшу - подати онлайн аплікацію на візу і тоді повернутися в Україну. Мої знайомі робили так батькам - отримали запит на вклейку візи за 2 тижні від моменту подачі.