PR CUAET
-
А що за трекер? А то в мене є тільки один кабінет, де я сабмітила свою аплікацію PNP EE. І все.
-
Усім доброго дня) Шукаю відповідь на одне питання Зараз хочу ще раз продовжити OWP. Відповідно зараз я маю два ворк перміти. При заповнені заявки та всіх потрібних форм інформацію бажано вказувати з нового чи старого WP? Адже як мінімум відрізняються дати Дякую
-
Ну там в списку ці міста є. І я в анкеті (ще до того, як бачила наявність місць по містах) обрала Галіфакс. І далі вони просять букатись в тому місті, яке вказали в заявці Мені пише, що цей Галіфакський центр бізі, трай агаін лейтер Тому я так і подумала, що просто всі слоти розібрали, а нових не додали
-
Просто так стаді перміт не видають. Треба перше бути зарахованим в університет чи коледж на навчання - тоді вам пришлють лист про зарахування і вже після цього можна подаватися на стаді перміт.
-
Поки що ніхто і не змушує. Я сподіваюсь, що і не знадобиться, отримаємо по гуманітарній. Французьку теж вчу без особливого натхнення. Але якщо обирати між умовним переїздом з двома дітьми і котом та без жодних гарантій й французькою, мені легше французька
-
Привіт! Підкажіть будь ласка: заповнюю аплікацію на продовження Work Permit. Маю новий паспорт без віз і штампів. Канадська Віза в старому. Потрібно прикріпити в аплікацію скан тільки нового паспорту? Чи Канадська віза зі старого теж потрібна?
-
Добрий день друзі маю питання як відкрити Study permit з нуля?Маю work permit. Чи можливо зараз відкрити Study permit? Що потрібно для відкриття?Приїхав по програмі CUAET. Дякую.
-
Я сама тільки на цьому етапі, поки не знаю.)))
-
А чому тоді у тренері вони пишут що цей етап ще not started?
-
Ага, я вже згадала, що в мене є Google))) а буває таке, що приходить PAL, а потім відмова? Чи після PAL вже можна видихнути трохи?
-
Зарахування в університет відбувається на основі подачі аплікації і вашого рейтингу атестату. Вас же ж можуть зарахувати в універ а можуть і ні. Якщо вас попередньо зарахують на навчання - вам прийде офер від універу - ви його підтверджуєте - тоді вам приходить спеціальний лист від універу. І от ви вже з цим листом подаєте аплікацію в своєму кабінеті на сайті IRCC на отримання стаді перміту. Для того, щоб ви отримали стаді перміт вам ще треба буде показати наявність коштів на рахунку - 25 тисяч плюс-мінус