PR CUAET
-
Скан нового паспорту. Отримання ворк перміту не залежить від наявності у вас візи.
-
Треба їм сказати. Вони певно не в курсі що можна всім одночасно працювати)))
-
Нові новини Ще не прийняли, але гадаю вони зондують реакцію людей. Наступний крок до отримання паспорту буде обовʼязкове проходження ВЛК. Резерв+ буде лише як підтвердження вашого обліку, та проходження комісії. Наразі це буде стосуватись виключно чоловіків віком від 25 до 60 років.
-
Так це все різні офіси тому можна давати усе разом 😀
-
Добрий вечір, вже були відповіді на ці запитання, але не можу найти. Може хто підкаже. Зловила слоти на 5 березня, сьогодні прийшов імейл про підтвердження, надається 30 годин, чи скасують, якщо не підтвердити. Дія викидає постійно, не можу зайти в е консул, я вже листа написала консулу з додаванням скріну. Чи не скасують мій слот? Дякую, якщо відповісте
-
В мене так само(
-
Згоден
-
Добрый день Подскажите у кого такое было. Сделал оплату на продление ворк пермита, на сайте было написано transaction approved, есть official receipt в личном кабинете, а с карты деньги не списались.
-
Це вкиди поки що ,чи є десь офіційно?
-
Може щось змінилося, спробуйте їм зателефонувати. Слоти відкриваються в 19 за торонто, спробуйте в цей час
-
Стандартний лист. Нічого не робити. Чекати на розгляд заявки.
-
Намагайтеся з інших пристроїв зайти, через різні браузери, можливо спробуйте через вкладку інкогніто, але підтвердіть обо'язково.
-
Дякую 🫶🏻
-
У паспорті мульті віза, але він набрав мене і спитав про ворк візу. Я не бачу сенсу продовжувати ворк візу, бо вона поїде обратно і її також дадуть до кінця дії паспорту. Просто не буде чи питань чому вона залишилася майже 6 місяців.
-
ага...зрозуміла...тоді не так і сумно, що мені не дає зареєструватись
-
Так. 11 липня я подався на AOS, 6 вересня мене скоротили, 13 вересня знайшов нову роботу в такому ж NOC. Днями вже очікую номінацію.
-
Це буде коли ви вже отримаєте ІТА і заповнюватиме PR Application
-
Люди, та навчіться вже користуватися пошуком. Неможливо відповідати по декілька разів в тиждень, що сертифікат відбору є від 1 серпня і більше новин нема. І так, звісно по цій програмі.
-
Добрый вечер! Возможно у кого-то похожая ситуация, подалась на продолжение WP еще в марте прошлого года, срок ожидания пошел 11 месяц. Отправляю письма в кризисную, ответ одинаковый, понимаем ситуацию, ожидайте. Создать вторую заявку, и возможно за оплату это сработает?
-
Та толку від нього немає, нічого нового ви там не дізнаєтесь. То корисно людям, які через адвокатів подавали, бо вони не мають доступу до кабінету, де подавалась аплікація.
12 Jan 2024, 17:45
412940/467933
about a minute ago