Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t7810198663T Offline
    t7810198663T Offline
    Mark
    wrote on last edited by
    The Big Short …там якраз розказують з чого ці синтетичні індекси складаються…з тих пір нічого не змінилося
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ulya
    wrote on last edited by
    Вітаю, таке питання, хочу подивитися на які місяця є слати, пише тільки стати в чергу, якось можна подивитися не стаючи в чергу ? Чи краще бути в черзі ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryana
    wrote on last edited by
    Вітаю. Щойно з консульства подзвонили і сказали, що у нас не анульовані попередні паспорти, тому або паспорти надати в консульство, або довідку від поліції про втрату паспорта. Обидва паспорти прострочені вже. Навіть не брали їх з собою в Канаду. Доведеться зараз звертатися в поліцію оформлювати втрату документів. Майте на увазі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Garry Hill
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Потрібна людина на клінінг, обов'язково проживати в Спрюс Гроув, або Стоні Плейн. Зайнятість орієнтовно з 9-10 до 3-4 години. 25-30 годин в тиждень. Оплата 20 доларів на годину. Авто та англійська не потрібні. Працювати потрібно з моєю дружиною на її авто та її інструментом. Від вас потрібно лише бажання працювати. Якщо ви не живете в зазначеному районі, прохання не турбувати. Всіх решта запрошую в особисті.
    1 Reply Last reply
    0
  • t973965205T Offline
    t973965205T Offline
    Serhii Soroka
    wrote on last edited by
    Вибачте. Маю таке питання. Чи приймають в Едмонтоні українців з Вінніпегу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ulya
    wrote on last edited by
    Дякую, за відповідь 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Швидше за все, що не приймуть. Перш ніж туди купувати квитки на літак, зв'яжіться з ними і розпитайте, що потрібно і чи приймуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • t516463924T Offline
    t516463924T Offline
    Vlad Gordiichuk
    wrote on last edited by
    Сьогодні цікава ситуація сталась. На мій український номер прийшло sms від e-health (медична система України) з номером направлення. Як я загуглив, то деяким на протязі останніх років так приходили направлення на ВЛК. Чи в когось таке вже було? Чисто цікаво розібратись. Я б залюбки написав сімейному лікарю, щоб дізнатись інформацію, проте загубив його контакти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna Ghamri
    wrote on last edited by
    Я піймала, як тільки вони запустили нову систему, десь на другий день мені здалося, що я їх піймала, очам не вірила, заскрінила, потім ніяк не могла в е консул зайти, подивитися на мої візити. І ось сьогодні прийшло два імейла на мої слоти, щоб підтвердити, але не можу 😢😢вже дзвонила сьогодні в посольство та на ім'я консула писала та скріни їм кинула, не знаю навіть, що робити. Це надо в е консулі і підтвердити? Це код надсилається на імейл і тільки після цього буде пропуск до е консула? Я так розумію?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Бути в черзі добре, бо рано чи пізно вам з черги очікування можуть запропонувати слот. Якщо не показує календар, значить немає вільних слотів. Раніше видно було календар, хоч і все було зайнято, а потім в якийсь момент перестало показувати календар, якщо немає вільних, зате з'явилася кнопка "записатися в чергу очікування". Раніше треба було добре намучитися, щоб її побачити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t973965205T Offline
    t973965205T Offline
    Serhii Soroka
    wrote on last edited by
    В минулому році мене ледве не послали з того консульства хоча я приїхав забрати паспорт який вже лежав у них. Вибачте але придурки вони. По іншому не можу сказати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Окси
    wrote on last edited by
    Приходите немного раньше записываетесь на листочек и ждёте пока вас вызовут .Всех кто записался примут.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Доброго дня, я вибачаюсь як правильно лист відкрити з Т4
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    В е-консул треба підтвердити. Там буде два пункти: "так" і "ні", треба обрати "так" і натиснути кнопку для підтвердження.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Я маю туди слоти , написала їм листа, щоб розʼяснили , та чи приймуть чи ні . Але ще не дочекалась відповіді від них . Писали раніше , що приймали людей
    1 Reply Last reply
    0
  • t600781275T Offline
    t600781275T Offline
    Mari
    wrote on last edited by
    Обовʼязково перекладати свідоцтво про одруження для продовження WP?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Кому ще прислали Аор сьогодні?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Валя Гуменюк
    wrote on last edited by
    Відповідати - неможливо, а вчити користуватися пошуком - це з радістю, навіть час знайшли щоб написати повідомлення. В мене були свої резони щоб задати це питання.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    Колись коли консульство не було так навантажене то воно було поділено на округи, Western Canada обслуговується Едмонтоном, тобто Британська Колумбія, Юкон і тд. Манітоба Онтаріо то Eastern Canada, обслуговується консульством в Торонто та посольством в Оттаві
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    My Ukraine
    wrote on last edited by
    Добрий вечір,чи може хтось знає,чи буде працювати консульство у Торонто 17 лютого ?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags