PR CUAET
-
Кому легше від вашої незгоди? У вас є ціль? То ви ж маєте до не іти… Якось у фейсбуці написав, що всі хто хотів приїхати в Канаду - вже приїхали. То жінки, чиї чоловіки не шукають варіанти для того щоб приїхати були агресивно незгодні. Але кому від того легше?
-
Спочатку продовжить дитині візітер рекордс або стаді. Потім подавайтесь на візу. В цьому чаті є відео інструкції.
-
Вже зрозуміла))) дякую Вам величезне, все зробила. Тепер зʼявився такий статус навпроти . Це так повинно бути?
-
Дякую. Після того як відправила, тепер тільки чекати від них відповіді?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка. Якщо донька навчається в 12 класі high school і Visitor record сьогодні закінчується але є work permit до 2028 року, чи потрібно подавати на Study Permit чи подавати на продовження visitor record щоб продовжити навчання?
-
Прогортайте в низ, там треба підтвердити і відправити
-
Продовжити візу не можливо, подаються на нову візу. Можна подаватися із Європи, але час очікування значно більше ніж з середини Канади.
-
Я не згодна. Бажання може бути. Але ресурси не безкінечні. Можу на власному прикладі. Я інженер. В мене щодня 10 годин мозкового штурму на роботі. І підйом в 5:30. Я поки дійду з кухні в кімнату-забуваю що я там хотіла.