PR CUAET
-
В переводе будет то имя которое вы скажете написать переводчику. По крайней мере у нас спрашивали когда переводили свидетельство. Зайдите на сайт правительства Украины там есть правильная транслитерация (если не знаете как пишется имя и фамилия на английском).
-
Як не рішення? Чітко вказано, що якщо представником НЕ є батьки - то (в вашому випадку старшій сестрі) треба мати документ, що посвідчує особу законного представника (очевидно паспорт) та документ, що підтверджує повноваження законного представника (очевидно доручення). Що не так?
-
Подписывали и сканировали. Потом все файлы нужно объединить в один что бы загрузить на портал
-
Залежить від роботодавця/ консультанта і його роботи, якщо чесно, бо це додатковий час до стандартного процессінгу: The processing time for a Labour Market Impact Assessment (LMIA)(as of 2024) - Global Talent Stream (GTS) – 10 business days - High-Wage and Low-Wage Streams – up to 8-10 weeks - Agricultural Stream – 6-8 weeks - Seasonal Agricultural Worker Program (SAWP) – 6-8 weeks - Permanent Residence Stream – up to 18 weeks
-
ircc.canada.ca/english/information/fees/pay.asp#wb-cont
-
Я подавала 17січня щойно прийшло
-
Доброго вечора можна питання Подаюсь самостійно на PR. Подались 15 листопада ніяких знім, чи сповіщень немає
-
Дуже Вам дякую ❤️
-
Румыния - 6 месяцев с даты выдачи. Но можно повторно сделать, так сказал консул.
-
Це ATIP
-
Я його отримала через три тижні після біометріі я подавалася в травні 2024
-
AOR був раніше