PR CUAET
-
Дякую я вже зрозуміла
-
Для FSW stream - так. Для СЕС - ні «Подача на ПР» в системі ЕЕ це після отримання ІтА і AoR Пряма ЕЕ (без провінції) після AoR - в межах 5 місяців. В мене особисто було 4 місяця від AoR до PR cards (липень 2024) Через ПНП трохи довше, в середньому 7-8 місяців Проте слід розуміти, що створення профайлу ЕЕ це не гарант, що вас оберуть і ви отримаєте ІтА = шанс податися на ПР Все залежить від вашого CRS Деякі люди місяцями сидять, ніц не отримавши. Після 365 днів, якщо ви не отримали ІтА, ваш профайл анулюється і треба реєструвати новий
-
За 9місяців нічого я в шоці як мені за нас всіх прикро але це життя і це реальність всі чекають мені вже як би хоч якась відповідь так чи ні
-
Інша Анастасія, вибачте
-
Є сенс подовжувати до 31.3.25 і подаватися на ПР Не відкладайте останнє в шафу. «Пасивний шлях» до імміграції завжди програшний
-
Блін а я не підписував вручну, чисто напічатав імя фамілія у Adobe reader. Може тому ніякої відповіді немає вже майже місяць 😭😭😭😭
-
Вибачте я щось зробила що не поправилах групи
-
На жаль смертні усі😁 Але гілка не про то)
-
так все зроблено без логіки і проти людей мені пише в резерві, що в мене якесь порушення і потрібно прийти в ТЦК а щоб отримати паспорт, потрібно щоб в резерві не було ніяких порушень тобто щоб отримати паспорт, то мені потрібно з'їздити в Україну навіть якщо не заберуть на війну і я зможу отримати паспорт, то навіщо він, якщо виїхати вже не можна нікуди
-
обережніше з аудіо і відео на майбутнє) Ваше відео видалено Анастасія
-
вибачаюсь, будь ласка підскажіть як коректно подати дітей на продовження візітор рекорд. Я почав подавати дитину окремою заявкою по відео-інструкціі. Але в списку документів треба підгрузити - Member family proof of status - шо я повинен і кого статус підгрузити. Я тіки переживаю якщо я свій ворк перміт підгружу він до 26 року. І вони можуть на оснрвініі його дитині даты до 26 року візітор рекорд. але потрібно на повні три роки. Підскажіть будь ласка як правильно треба?