PR CUAET
-
вибачаюсь, будь ласка підскажіть як коректно подати дітей на продовження візітор рекорд. Я почав подавати дитину окремою заявкою по відео-інструкціі. Але в списку документів треба підгрузити - Member family proof of status - шо я повинен і кого статус підгрузити. Я тіки переживаю якщо я свій ворк перміт підгружу він до 26 року. І вони можуть на оснрвініі його дитині даты до 26 року візітор рекорд. але потрібно на повні три роки. Підскажіть будь ласка як правильно треба?
-
Доброго вечора, підкажіть будь-ласка як називається форма яку необхідно подавати в CRA, якщо ти орендуєш житло? Дякую
-
Та я в курсі…ETF це просто інша назва…а принцип то й же- мультиплікація ставок😅😅😅
-
Спонтанні щирі відгуки від моїх клієнтів 🩵💛
-
Я взагалі дякую Вам усім знову вмикаю режим очікування і бажаю нам усім дочекатися того чого ми всі чекаємо Гарного вечора
-
Можливо маєте перелік документів які потрібні для продовження ВП і для ПР будь ласка, і чи потрібно для продовження ВП перекладати їх і які саме?
-
А нічого
-
Це абсолютно різні речі 🥲 ETF це частки у володінні компаніями, проблем з ними не було. Проблема була коли купи іпотек які видавалася фіговим боржникам почали обʼєднувати в CDO і продавати на біржах, малюючи їм неіснуючі рейтинги. Проблема була в корні того що боржників не перевіряли, як було в фільмі прости тука без офіційного доходу могла отримати 5 будинків, просто тому що вони завжди ростуть в ціні.
-
Виберіть любий ETF і прочитайте тони документів з чого вони складаються ( та просто ніхто цього не читає) а так назва інша
-
Добрий вечір. Можливо хтось підкаже. У дитини закінчилась Хелс картка( бо закінчився старий паспорт). Як податися не нову? Нового стаді перміт ще немає, подались, чекаємо. Хелс карти батьків дитині нічого не покривають? Провінція Альберта
-
😳😳😳 Omg
-
Можете поділитися інформацією з офіційного сайту? Бо мені потрібно предоставити інформацію з офіційний істочників.
-
Добрий день! Підкажіть, чи є можливість отримати новий закордонний паспорт, не віддаючи старий (візи вклеєні в старий в т.ч. США) з Ванкуверу? Чи обов’язково треба їхати в Едмонтон або Торонто? Чи бувають виїздні сесії і як на них потрапити? Дякую 🙂
-
В мене така сама проблема, в мене паспорт ще рік дійсний, в базі тцк мене взагалі нема, навіть з порушеннями. Ці всі нові правила це вже передсмертні конвульсії української влади.
-
Привіт. Сімʼї з чоловіка та дружини краще податись разом чи окремо?
-
Ви були в військоматі і чи проходили колись ВЛК ?
-
Як треба перекладати військовий квиток для продовження ворк перміту? Всі сторінки чи тільки першу?
-
Дякую прям заспокоїли я це і так розумію я не чекаю що мені швидко все дістанеться розумію ризики
-
Може бути порушення - головне QR code - тепер зновусь приймають
-
Ви маєте право мати два діючих паспорта на руках. Консульства є в Оттаві, Торонто та Едмонтоні. Виїзні прийоми бувають але попасти дуже складно. Пишуть коли і як на фейсбук сторінці відповідного консульства
12 Jan 2024, 17:45
413211/458806
less than a minute ago