PR CUAET
-
😳😳😳 Omg
-
Можете поділитися інформацією з офіційного сайту? Бо мені потрібно предоставити інформацію з офіційний істочників.
-
Добрий день! Підкажіть, чи є можливість отримати новий закордонний паспорт, не віддаючи старий (візи вклеєні в старий в т.ч. США) з Ванкуверу? Чи обов’язково треба їхати в Едмонтон або Торонто? Чи бувають виїздні сесії і як на них потрапити? Дякую 🙂
-
В мене така сама проблема, в мене паспорт ще рік дійсний, в базі тцк мене взагалі нема, навіть з порушеннями. Ці всі нові правила це вже передсмертні конвульсії української влади.
-
Привіт. Сімʼї з чоловіка та дружини краще податись разом чи окремо?
-
Ви були в військоматі і чи проходили колись ВЛК ?
-
Як треба перекладати військовий квиток для продовження ворк перміту? Всі сторінки чи тільки першу?
-
Дякую прям заспокоїли я це і так розумію я не чекаю що мені швидко все дістанеться розумію ризики
-
Може бути порушення - головне QR code - тепер зновусь приймають
-
Ви маєте право мати два діючих паспорта на руках. Консульства є в Оттаві, Торонто та Едмонтоні. Виїзні прийоми бувають але попасти дуже складно. Пишуть коли і як на фейсбук сторінці відповідного консульства
-
Не на пряму але так
-
Ви хочете сказати якщо я куплю etf я буду володіти часткою той компанії?
-
Почему люди стали ловить во всех консульствах по 2 3 слота?
-
Це мультиплікатор ставок …я вам про це на початку казав
-
Дітям візітор рекорд не дадуть довше ніж ворк перміти у батьків.
-
Щоб за умовні $50 розмазати ризик банкрутства однієї компанії на одразу 500, володіючи мікрочастками усіх 500 компаній. Так-то будь ласка ETF платять діви теж. Ну і хіба акції покупають не для того щоб їх перепродати потім?
-
На цьому місці мені пише: сервіс недоступний, скористайтеся послугою пізніше
-
Я в принципі знав що ви не будете власником…навіщо його тоді купувати ?(просто щоб перепродати)…зробити ставку…?
-
По суті там немає що провіряти в моєму кейсі сирота з дитячого будинку родичів немає закордон не була житла немає
-
Добрый вечер. Может кто то знает, сколько готовый паспорт храниться в посольстве? В течении какого срока надо забрать?
12 Jan 2024, 17:45
413221/459061
5 minutes ago