PR CUAET
-
На довідці з Польщі також не бачу терміну дії
-
Дякую коли дзвонила там бекграун чек але що є то є
-
Ні, та приписка знизу сторінки не про це, то про те що без візи в паспорті лише з цим папірцем А4 до Канади не пустять. Але виїзд з Канади не анулює Ворк Перміт. Щодо суті питання я вам не допоможу, якщо вам офіцер сказав що треба виїхати в червні значить так і є 🤷♀️ Я б все ж таки подалася на подовження, але це 255 cad
-
Вітаю. Сьогодні читала про нову програму: тест з англійської мінімальні 5 балів по всіх 4 напрямках. Питання для тих, хто знає ( подавав)! : форма 5983 потрібна як додаткова до job offer чи заміняє його? Чи може хто вислати зразок ( закресліть свої особисті дані) на NOK 44100? Дуже треба!!!
-
Подскажите пожалуйста, консульство выдает цветную копию? Вы подавались с копией, писали ли какое-то сопроводительное письмо с объяснением? Получили ли уже продление? Заранее благодарю за ответ
-
Доброго вечора всім. Друзі, хто робив дитині (13 років) паспорт в Оттаві, підкажіть будь ласка, чи нічого я з документів не забула 🙌 бо летіти з Едмонтону 🙄 - прописка в Україні (витяг з Дії) - фото 10х15 (провсяк випадок) - свідоцтво про народження - study permit - мій та її паспорт (всі її попередні паспорти) - номер картки платника податків - моя заява Дякую заздалегідь 🙏