PR CUAET
-
Їм не дуже цікава юридична міцність ваших доказів і чи є у вас назараз бронь чи немає. Їм цікаво від вас почути чи ви служили (чи не робили військових злочинів і чи не володієте військовими таємниця) і пояснення якщо не служили ть чому, до того моменту як прибули в Канаду. Чому не служили взагалі, а не з моменту початку війни. Виходячи з цього і формулюйте
-
А мужчинам выдают? Или тоже через резерв? 😳
-
Вітаю! Хотіла спитати: я знімала обмеження с попереднього ворк перміту і тепер працюю асистентом вчителя. Зараз отримала новий паспорт і планую додаватися на ворк перміт ще на три роки, працюючи в школі. Що мені вказувати в графі про медичний огляд, якщо я його робила в 2023 році, тобто більше ніж 12 місяців? Але мені дуже важливо щоб новий дозвіл на роботу пришов без обмежень. Що ви мені порадите? Вказати "так" у питанні при медогляд за останні 12 місяців (але ж пройшло більше року з того медогляду) чи сказати "ні", але потім вказати що планую працювати з дітьми? Чи може є якась форма щоб написати офіцеру і вказати свою ситуацію, що в мене вже ворк перміт без обмежеть і новий перміт я б теж хотіла без обмежень? Хтось вже так робив?
-
Всі частини рахують окремо, не середньо арифметично
-
Обов'язково зробити ксерокси усіх перерахованих вище документів
-
Добрий вечір☺️ Я працюю Sales Associate - construction rental equipment (сама назва позицї більш підходить під Tier 4), але обов'язки повністю підходять під NOC 3 - 13110 та 13201. Підкажіть, будь ласка, чи можна подаватися через ЕЕ та обрати NOC 3, reference letter буде включати перелік обов’язків для NOC 3, але назва позиції залишиться Sales Associate? Завчасно дякую за відповідь!🤗
-
Вітаю! Хотіла спитати: я знімала обмеження с попереднього ворк перміту і тепер працюю асистентом вчителя. Зараз отримала новий паспорт і планую додаватися на ворк перміт ще на три роки, працюючи в школі. Що мені вказувати в графі про медичний огляд, якщо я його робила в 2023 році, тобто більше ніж 12 місяців? Але мені дуже важливо щоб новий дозвіл на роботу пришов без обмежень. Що ви мені порадите? Вказати "так" у питанні при медогляд за останні 12 місяців (але ж пройшло більше року з того медогляду) чи сказати "ні", а потім вказати що планую працювати з дітьми? Чи може є якась форма щоб написати офіцеру і вказати свою ситуацію, що в мене вже ворк перміт без обмежеть і новий перміт я б теж хотіла без обмежень? Хтось вже так робив?