PR CUAET
-
Всі частини рахують окремо, не середньо арифметично
-
Обов'язково зробити ксерокси усіх перерахованих вище документів
-
Добрий вечір☺️ Я працюю Sales Associate - construction rental equipment (сама назва позицї більш підходить під Tier 4), але обов'язки повністю підходять під NOC 3 - 13110 та 13201. Підкажіть, будь ласка, чи можна подаватися через ЕЕ та обрати NOC 3, reference letter буде включати перелік обов’язків для NOC 3, але назва позиції залишиться Sales Associate? Завчасно дякую за відповідь!🤗
-
Вітаю! Хотіла спитати: я знімала обмеження с попереднього ворк перміту і тепер працюю асистентом вчителя. Зараз отримала новий паспорт і планую додаватися на ворк перміт ще на три роки, працюючи в школі. Що мені вказувати в графі про медичний огляд, якщо я його робила в 2023 році, тобто більше ніж 12 місяців? Але мені дуже важливо щоб новий дозвіл на роботу пришов без обмежень. Що ви мені порадите? Вказати "так" у питанні при медогляд за останні 12 місяців (але ж пройшло більше року з того медогляду) чи сказати "ні", а потім вказати що планую працювати з дітьми? Чи може є якась форма щоб написати офіцеру і вказати свою ситуацію, що в мене вже ворк перміт без обмежеть і новий перміт я б теж хотіла без обмежень? Хтось вже так робив?
-
В цілому такі пояснення до цього їх задовільняли особливо якщо у вас до вашої справи докладні ваше резюме і історія вашої цивільної роботи. Що буде завтра і чи не попадеться конкретно вам якийсь офіцер м*дак - знає лиш Бог.
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, чи обов'язково має прийти підтвердження від консульства про те, що вони отримали заяву та квитанцію про сплату доставки? Торонто
-
Доброго дня! Дитині 6 років, закінчується visitor record, подались на study permit і прийшла відмова, бо загрузили, але не вислали один додатковий файл. Чи варто подаватись на study permit чи можливо visitor record буде достатньо?
-
Ще раз: немає середнього балу. КОЖНА ЧАСТИНА РАХУЄТЬСЯ ОКРЕМО. Вас не пустить система, якщо вимога 5 мінімум, через reading. Вам цю частину доведеться перездавати
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Бізнес імміграція в Канаду - Програма Start up Visa Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця ліцензованого імміграційного консультанта Олега Шиндлера (R706744) @OlegSchindlerRCIC AGENDA: -Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? -Які бізнеси кваліфікують на програму? -Які вимоги до підприємців-стартаперів? #startup #startupvisa #prcuaet #cuaet #canada #business #bussinessmigration youtu.be/SnQXWhRzfX8?si=M2bpmZ30fpSSnF5A
-
Как вы получили это временное удостоверение военнообязанного?
-
Ніяк, чекати трекінг від DHL
-
Маю на увазі DHL. А як дізнатись, чи консульство отримало документ?(