PR CUAET
-
Доброго дня! Дитині 6 років, закінчується visitor record, подались на study permit і прийшла відмова, бо загрузили, але не вислали один додатковий файл. Чи варто подаватись на study permit чи можливо visitor record буде достатньо?
-
Ще раз: немає середнього балу. КОЖНА ЧАСТИНА РАХУЄТЬСЯ ОКРЕМО. Вас не пустить система, якщо вимога 5 мінімум, через reading. Вам цю частину доведеться перездавати
-
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️ Бізнес імміграція в Канаду - Програма Start up Visa Дізнайтеся про можливості для бізнес-імміграції до Канади та особливості програми Start-up Visa від досвідченого фахівця ліцензованого імміграційного консультанта Олега Шиндлера (R706744) @OlegSchindlerRCIC AGENDA: -Що таке Стартап Віза та Лист Підтримки від бізнес-інкуабаторів, венчурних фондів та ангельських інвесторів? -Які бізнеси кваліфікують на програму? -Які вимоги до підприємців-стартаперів? #startup #startupvisa #prcuaet #cuaet #canada #business #bussinessmigration youtu.be/SnQXWhRzfX8?si=M2bpmZ30fpSSnF5A
-
Как вы получили это временное удостоверение военнообязанного?
-
Ніяк, чекати трекінг від DHL
-
Маю на увазі DHL. А як дізнатись, чи консульство отримало документ?(
-
Супер,дякую за відповідь Буду пробувати
-
Дякую
-
Назва позиції, summary і обовʼязки мають відповідати одному НОК, який ви вказуєте в системі ЕЕ. Та сама інформація: назва позиції, обов’язкови (80%+ схожості з оф описом) & summary (100% схожості з оф описом) мають бути підтверджені в Reference letter вашим роботодавцем. «Зліплення» одного НОК (по назві професії & summary) з іншим НОК (по обовʼязкам) може призвести до проблем розгляду аплікації офіцером та дозапитом/відмовою, особливо коли стоїть питання ТІР 3 чи ТІР 4 = eligibility.
-
Добрый вечер Может кто сталкивался? Муж практически год назад, подавался на новый загранпаспорт в Литве, но они тогда не дали ему 6 значный номер сессии. Теперь мы не можем заказать его пересылку. Возможно ли как-то узнать этот номер (в консульство писали, не отвечают). Или есть варианты переслать его в Канаду без этого номера сессии? Заранее благодарю за ответ
-
Залежно від рівня року. Teer 0,1,2,3 - можна без освіти, хіба що це регульована / лвфензована спеціальність. Teer 4,5 - треба показати диплом і додаток, просто переклад, будь-яка освіта
-
У мене проблема з програмою Адоб, може хтось зустрітись зі мною, і допомогти розібратись. З мене кава !
-
У мене щось схоже. Не пускає бланк
-
Ні. Підвищення зп не має значення. Понижати зп не мають права після JAL - це є порушенням. Змінювати нок до отримання eCoPR теж не можна в 99%, навіть якщо це підвищення.
-
Доброго вечора! Чи в когось була така ситуація? Не можу загрузити форму😦 Буду вдячна за будь яку пораду
-
В групі є гілка реджектів може там щось знайдеться. З того що пам'ятаю. Хто ще при СРСР служив у якихось махрових військах то були реджекти. Але це ті хто служив. І це як правило старі батьки основних аплікантів.
-
В заявці на JAL є категорія, яку вони вибирають. Але, якщо категорія не вказана у самому JAL і ви підходите під 2 категорії, ви можете вибрати самі, по якій категорії подаватися. З цим мала справу не раз протягом 2024 року. Маю один цікавий випадок в цьому плані, який зараз в русі, я маю письмове підтвердження і усне, що ми самі можемо вибрати категорію. Як закінчиться історія - обовʼязково поділюся.