PR CUAET
-
нет
-
А як під грузити той мед огляд? Нам ніхто нічого не видавав
-
Скажіть чи хтось писав пояснення з продовженим паспортом
-
тут с июля целая куча ждет. в очередь
-
Я чекаю з 18 грудня. Хто чекає?
-
Є два види найму родиною няні: - якщо у них є "бізнес номер", то батьки (зазвичай один із них) мають право наймати постійних працівників (наприклад няню), виписувати paystubs через бухгалтера ітд. Няня в цьому випадку вважається їх робітником - якщо у них немає такого номеру, вони всеодно можуть знаходити ~самозайнятих~ спеціалістів і оплачувати їх послуги по інвойсам, чи трансфером/кешом. Але такі няні не розглядаються як працівники в сім'ї, вони ~самозайняті~ які надають свої послуги іншим людям Для програми (принаймні яка була до цього) підходить тільки перший варіант
-
Подскажите, какое это консульство?
-
І не треба проходити новий мед огляд?
-
Тобто просто зробити фото цього документу і там де просять proof of medical загрузити це фото?
-
t.me/prcuaet/19036/331961
-
Тільки на Rural Renewal Stream сьогодні запрошували
-
Звісно. Спочатку завантажив lay off letter через AAIP portal, потім, як знайшов нову роботу, завантажив job offer, employment letter, employer declaration, business license.
-
Нема щось типу "готуюсь купити" чи "планую купити" 😊
-
Знавці та щасливими ! Поясніть ситуацію у кого таке було. Що роблю не так? Видає вільні слоти,але далі червона стрічка блокує! Видно,що є вже взяті сірі дати. Що робить?
-
І повідомте як отримаєте номінацію. Ваш досвід дуже цінний 🙏🏽
-
Сльози та нерви з цими слотами які якби і на сайті і не має їх 🙈🙈🙈
-
А ви повідомляли про зміни роботодавця? Тобто, відразу як його змінили?
-
В Польщі у Варшаві , мені відповіли сьогодні мінімум 1,5 місяці ,мама дзвонила їм на гарячу лінію в ДП сервіс сказали 2-3 місяці 🙈
-
Подавалися 9 жовтня. Сьогодні прийшло підтвердження біометрії.
-
Ви в Альберті? я вже й книжки купила готуватися до цього екзамену, але мені не подобається що на сайті написано «в 2025 вони передивляться цей екзамен»
12 Jan 2024, 17:45
413456/462142
4 minutes ago