PR CUAET
-
Ви в Альберті? я вже й книжки купила готуватися до цього екзамену, але мені не подобається що на сайті написано «в 2025 вони передивляться цей екзамен»
-
Напишіть мені в ліску, будь ласка. Мені потрібно на 28.07.2025 якщо нема раніше
-
а, Саскачеван, побачила ))
-
Ваша дитина живе в новій країні, пізнає іншу культуру, оточується іншою мовою. Це великий крок у її житті, але водночас важливо пам’ятати про те, що її рідна мова — це частина її унікальної ідентичності, місток до минулого і фундамент для майбутнього. Як ми допомагаємо зберегти знання про мову? В онлайн-школі RIST ми створили спеціальні уроки для підтримки української мови: ✅ Заняття, які поєднують цікаві історії, творчі вправи та сучасний підхід. ✅ Викладачі, які вміють залучити та мотивувати дитину. ✅ Індивідуальний підхід до кожного учня, щоб навчання стало комфортним і результативним. Давайте разом подаруємо вашим дітям можливість зберегти зв’язок із рідною землею, навіть перебуваючи за океаном. 🌎💛💙
-
Про яку вимогу йдеться мова, підкажіть? Здається виникла плутанина відносно локації доглядальника. Раніше у програму можна було потрапити 2 шляхами: - податися з-за кордону на візу та *спец.ворк перміт* щоб мати можливість приїхати в Канаду і працювати нянею (виключно нянею) і після того податися на ПР - перебуваючи в Канаді і маючи ~будь який~ WP що не забороняє роботу з дітьми, виконати умови програми і податися на ПР Здається так буде і в новій програмі Українцям з відкритим дозволом на роботу не потрібні ніякі спеціальні WP щоб працювати доглядальником (хіба що пройти медогляд, якщо у вас досі є обмеженя на ВП)
-
Завжди треба було здавати біометрію, тільки CUAET знизили вік до 60. Тепер в тих, хто не здавав, бо вік старше 60 у всіх запит іде на біометричні дані.
-
Портал дия, а не приложение, залогинится, искать либо в поиске військово-обліковий документ, либо всі послуги --> військово-обліковий документ. Делаете запрос, через 1 минуту приходит пдф.
-
Скільки зараз по AOS чекають на номінацію в середньому?
-
Я отримала ліцензію від Apega , в Альберті EIT Тепер інший квест знайти роботу, я вже і відправляла резюме, і розвозила особисто. Просто опускаються руки.
-
Ті, на яких є записи.
-
Я прострочені паспорти відправляла з України поштою. Це зайняло 10 днів. І потім під час отримання нових паспортів віддала старі в консульстві. Вони їх анулювали. І до поліції йти не прийшлось.
-
Перш за все, який стаж роботи у вас буде на момент подачі? Якщо 6 міс, то вам потрібна ця форма, підписана роботодавцями. Вона фактично дублює інфу з вашого менш формального оригінального job offer, замінюючи його Якщо досвід вже буде від 12міс, то ви йде в direct to PR category. У цьому випадку ні джоб офер, ні форма 5983 не потрібна Я подавалася у 2024, досвід більше року, форму 5983 не просили 🙌🏻
-
Всем привет! Скажите пожалуйста при заполнении на продления ворк пермита, в этой секции номер ворк пермита какой надо указать? вернее который) номер что после UCI, Application или вверху есть 2 номера с буквами в начале?
-
Підкажіть будь ласка, чи можна продовжити паспорт , якщо срок дії закінчується в 2026році?
-
Я б пішов, але я в Едмонтоні, а консульство, де я подавався на паспорт в Оттаві(
-
Так пойдите в Эдмонтон. Не вижу разницы
-
А сколько времени прошло между БГ комплитед и п1 по трекеру?
-
Люди добрі як ви ловите слоти? Просто жах...Це знущання над людьми ((
-
Готуватися до тесту, треба мати рівень B1 , так можна щось підтягнути. Щоб написати есе, треба знати англійську. Тому , не знаючи англійської готуватися до тесту, це те , що перестрибнути після « хоп», але кожний індивідуальний, кожному своє
-
Ні, не раніше ніж за 2 місяці
12 Jan 2024, 17:45
413475/462157
less than a minute ago