PR CUAET
-
У нас був паспорт виготовлений 26 грудня. Я у той же день оформила DHL доставку. Трекінга не було. Я писала листи у консульство, намагалася зрозуміти, що взагалі відбувається. Ніхто не відповів. Сьогодні змінився статус, що паспорт вже приїхав. Як я розумію, дип. поштою. Тепер буду намагатися отримати кошти за доставку від DHL.
-
Дивна ситуація, якщо нема трекінга, сидиш чекаєш незрозуміло чого...добре, що хоч приїхав
-
Вибачаюсь, якщо люди вже питали. Треба отримати для 10 річної дитини в'здну візу до паспорту, ще чекаємо на study permit. Розумію що подаватися і прикладати imm5257, а система надає що подаватися на temporary resident visa. Де знайти правду? Дякую
-
Це settings , треба подаватися на YouTube, я змінила і все ок youtu.be/tE9N1saKONk?si=K7hVkLpl5Vl-STIS
-
Добрый день. Может кто то знает, как поступить в ситуации с разводом. Приехала с мужем вместе по куаэт. Разъехались в октябре и суд в Украине о разводе будет только через пару дней (но ему нужно еще вступить в силу и перевести) Я указала что я separate. Это верно? Или нужно уже divorced?
-
Дякую! Сьогодні спробую ще раз
-
Спасибо 🙏
-
Це треба, щоб ви у вибірку потрапили. Вони вибирають певні спеціальності
-
Так в травні подавалися чи в січні?
-
Покажіть мені за 200 баксів до Парижу
-
У вас запросили?
-
Про яке саме консульство йде мова, будь ласка?