PR CUAET
-
Покажіть мені за 200 баксів до Парижу
-
У вас запросили?
-
Едмонтон
-
Про яке саме консульство йде мова, будь ласка?
-
В пулі маєте на увазі щоб вибрали? Якщо так, то в пулі вибрали на наступний день, вже подався на номінацію.
-
Добрий вечір, Підкажіть, чи дійсно можливо перездати окрему частину екзамену IELTS для PR? Дякую 🙏
-
Дякую! Сподіваюсь наші паспорти також приїхали, бо трекінг номера нема 😅
-
Вітаю ! Підскадіть як розцінюються ці кошти . Я разом з братом орендуємо квартиру , я оплачую зі своєї картки всю суму А він раз в декілька міс . мені на карту (наприклад 2 тис зараз має скинути ) Це буде рахуватися як дохід ? Я повинна з цього ще буду податок заплатити ?
-
Для ПР це не підходить.
-
Супер! Вітаю.
-
За 2 місяці до закінчення паспорта ( не раніше) йдете до консульства і в живій черзі продовжуєте паспорт на 4-5 років( якщо ще не продовжували) Резерв+ з статусом на обліку обов'язково мати.
-
Про пересилання паспортів між консульствами різних країн, ще не було позитивної інформації. Навіть з Торонто в Едмонтон майже не можливо переслати, хоча опція така має працювати.
-
Ні, ви просто ділите household expense. Та і "подарунки" і відшкодування не підпадають під taxable income в Канаді. Зберігайте платіжки та факти переказів від брата про всяк випадок.
-
Мене приняли в Оттаві по слоту який був скасований, але консул зазначив щоб показали йому цей скасований слот))
-
Простите можно уточнить кто сказал что нужны не визитор для детей а Study? Сейчас у младшей 7 лет визитор. Надо ли ей делать Study (так как там просят PAL письмо) или для начальных классов ей будет достаточно визитор?
-
Если ребенка 15 лет приехавшего по КУАЕТ, сейчас он с визитор, подавать на Work permit, у всех ценник в $340 вылазит в конце заявки?
-
Киньте посилання в приватні де ви такі ціни на квитки знайшли. Може треба буде злітати в Європу скоро
-
В травні, а в січні на АТІР
-
Ielts підходить
-
Ielts підходить для подачі на ПР
12 Jan 2024, 17:45
413511/462077
about a minute ago