PR CUAET
-
Привіт, таке питання я подавав заяву на ПР возєд. сімї ще в квітні 2024 році і відтоді ні слуху ні духу, в кого ще така сама ситуація??? дякую за відповідь
-
Я відповідала на питання автора про Humber college в Торонто. Про Альберту автор не питав.
-
Так дають, мене допустили до NAIT
-
Про Альберту не знаю. Перегляньте переписку в групі - здається хтось писав, що ще дають.
-
NAIT, але це в Альберті
-
Давно словили слот? На какое число?
-
User Алина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Мария has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Пару дней назад словил.. делал по гайду, через инкогнито браузер и смену даты/часового пояса
-
19 сентября
-
1) На сьогодні є policy - медогляд дійсний впродовж 5 років. Тому відповідно до цієї полісі є додаткове пояснення в інструкції на сайті IRCC як правильно відповідати на це питання з "опитувальника". І в поясненні вказано, що якщо ви пройшли медогляд - то треба вибрати на це питання відповідь "Так". Тому ви нікого не обманюєте, а виконуєте рекомендації IRCC. Відповідно дальше в інструкції вказано, що медогляд треба прикріпити в спеціальному слоті про medical examenation. 2) Подати для дитини на ворк перміт ви можете зі свого акаунту.
-
User Карина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Доброе утро! Хочу заказать загран паспорт в Европе в ДП Документ, а получить в Канаде. Это реально? Может у кого то был такой опыт? Если да, как это сделать?
-
Дякую за відповідь. Мабуть залежить від настрою консульства, все вибірково.
-
Ми робили, потім приходило повідомлення що готові паспорти, ми летіли і самі забирали. Відправити відмовилися. Варшава. Але це був 2023 рік травннь
-
Я би не давала. А що він буде сплачувати, якщо рахунок пустий. Якщо друг гарний, хай вам гроші скине і ви самі оплатите, що вам потрібно
-
User MARINA has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Опишіть вашу ситуацію повністю, якщо хочете отримати розгорнуту відповідь. У вас що паспорт закінчився, віза, перміт? До піару можна дуже довго повзти, хоча я бажаю вам швидкого отримання.
-
User Алина Сергеевна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
413567/462154
less than a minute ago