PR CUAET
-
В группе писали. Если не правда, тогда только радует это, что рассматривают.😀Спасибо.
-
якщо підтвердження не прийде на електронку немає смислу їхати в посольство тебе не приймуть
-
Якщо слот ваш то має бути підтвердження на 30, 7 і 3 дні. Хоча може бути по різному. Товариш отримав слот з черги очікування за 10 днів до прийома - за 7 і 3 дні підтвердження не приходили. На паспорт він подався на минулому тижні.
-
Напишіть хто підтверджував на початок березня слот чи було підтвердження на емейл
-
Слот ловився не з черги очікування
-
Порадьте будь ласка як можна отримати довідку про не судимість якщо дія не працює, не можу зайти і в Україні отримав дві повістки. В консульстві України як ви вважаєте буде небезпечно засвітитися? Дякую за відповідь
-
Все частіше і частіше чую, що запитують
-
Вітаю, ми допомагаємо з цим, напишіть в особисті
-
Ніяк не вирішили. Ніхто не відповідає і не ділиться поки. Я попросила розповісти , що і як буде. Це повинно стартувати з весни, але ще повинен бути перехідний період 3-6 місяців, тобто не раніше літа. Але маємо вже такий випадок. Мені це теж дуже цікаво. 🤔
-
Подивіться вимоги по своїй програмі. Там по кожному блоку буде стояти якій бал потрібен. І я вже не все памʼятаю, зверніть увагу, що ви саме ilets здавали.
-
Посольство до цього не має відношення зовсім. Є гілка WES. Будь ласка, прошу туди і там про все дізнаєтесь. Це апостіль юа і WES
-
Ви не зрозуміли. Я надам йому доступ до акаунту а він оплатить зі своєї картки
-
Все залежить від ваших стосунків. Він може перекинути вам гроші, і ви оплатите. А там дивіться самі, я не наполягаю. Це тільки моя думка. А тільки ви знаєте, хто він і що він за людина. Чомусь вас таки це питання напрягло. Ну ось наприклад, мій чоловік має доступ до мого аккаунту і рахунку. У мене не виникає питання спитати про це. Тобто я довіряю повністю. А ви мабуть, знаєте не зовсім добре.
-
Ольга, дякую! Почекаю відповідь інших людей
-
Подарунки не оподатковуються то добре. Але чи потрібно їх декларувати?
-
Відколи подав 11.12.2023 по 16.01.2025 з горем пополам)
-
User Игорь has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Это неправда. АОР не выдавали какое-то время, но откуда информация про июль ?? Почитайте чат за вчера, снова взяли в работу январь
-
Сколько были на проверке?
-
Перекази від сестри. Сумарно 4000 CAD на картку. Чеки є, просто їх зберігати і все?
12 Jan 2024, 17:45
413595/462077
less than a minute ago