PR CUAET
-
Доброго ранку. Чи треба на подожженная паспорту брати підлітків 13 та 15 років?
-
А не підкажете, як можна дізнатись де зараз паспорт? Чи взагалі можливо його буде колись переслати у Канаду?
-
Підскажіть, якщо фото digital, також є оригінал де на зворотньому боці є надпис студії, як зробити правильно? Як картинку я можу завантажити фото, а що робити з надписом, куди його вставляти якщо це не пдф? Дякую! Це для порталу вже.
-
Почему 8 лет? И для индивидуальных налогов и для бизнеса CRA требует хранить записи в течении 6 лет от года подачи последней налоговой декларации (для надёжности пусть будет 7 календарных лет назад) www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/about-your-tax-return/tax-return/completing-a-tax-return/deductions-credits-expenses/line-22900-other-employment-expenses/keeping-records.html www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/keeping-records/where-keep-your-records-long-request-permission-destroy-them-early.html
-
Я надавала. Але він не знадобився. Тобто знадобився, я по ньому подала не маючи і півроку праці у Канаді. Але ось їх строки такі чудові, що вже рік праці у Канаді був разом з IRCC. Тож вони потім запросили його вже з Канади за рік
-
А ви давно отримали цей запис?
-
Друзі , чи можна ще подаватись на продовження WP ? Якщо подались на PR, видмова може якост вплинути на рішення офіцера по видачі PR ?
-
Доброго дня.У мене на квітень запис у Галіфаксі.
-
Я подавала окрему аплікацію на ворк перміт для дитини - заповнюєте від імені дитини, а підписуєте ви. Цієї форми тоді не потрібно.
-
у софии есть work permit?
-
Подскажите пожалуйста,есть ли ещё такие как я что не могут зайти и проверить статус своей заявки? Перепробовала всё что можно,не выпускает и все тут🤦 services3.cic.gc.ca
-
А вони багато часу дали для відповіді?
-
Підкажіть, будь ласка, хто отримав слов по е-черзі як довго ви на нього чекали з моменту постановки у е-чергу
-
Another one bites the dust...! Banned Translation Agency.
-
@translationagencyofcanada [5353677447] заблоковано.
-
Ще до нового року, жовтень - листопад
-
Вітаю! В мене таке питання: якщо людина працює дистанційно і податки сплачує в Україні. Як подавати податкову декларацію? можливо таке питання в кого було)Завчасно дякую
-
Можна з одного кабінету.
-
Дякую Вам. Стосовно другого питання, я заповнюватиму для дитини форму IMM 5713?
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, якщо подавати чоловіка і дружину на продовження Ворк Перміт, то можна обох окремо але з одного кабінету? Чи потрібно на кожного окремий кабінет?
12 Jan 2024, 17:45
413669/471021
4 minutes ago