PR CUAET
-
Портал 1 через 6 місяців Монреаль за розкладом працює
-
Можна було, Wes і англійський затримав на 5 місяців. Ото й подала
-
в мене не було adr ніяких й тд - я дивлюсь у багатьох хто компріхенсів шось таке запитують, плюс наприклад я знаю що штати ну дуже пофільно видають інфу - поліс серт чекав декілька місяців то може зза того й поставили ін прогрес, я ще ноутіси як раз до цього замовив - але так прийдуть ноутіси буде видно
-
Дзвоніть в консульство, пояснюйте ситуацію. Якщо не відповідають, я б спробувала все одно піти в консульство. Якщо це не ваш провтик, то варто спробувати
-
@Catcorporation2024 Зверніться до професійного accountant
-
Ну у мене не були upd background in progress . Мабуть була додаткова перевірка 😅
-
Дай Бог щоб не зупинялись
-
Так. Знайшла випадково, що було потрібно у перші два тижня
-
там є обидва статуси. я читати вмію )))
-
все можливо, а можливо і ні. Бо все є припущенням і не офіційною інформацією. Лише здогадки людей та бажання розібратись :)
-
Дай Бог 🙏.Я за Вами 14-го🥰
-
Це можуть написати і співробітники з якими ви працювали. Може у вас є чеки на оплату і тд. Є багато спрособів підтвердити роботу
-
Виписки з банківських рахунків, кошти на рахунку батьків, листи про отримані стипендії
-
тобто, можливо і у нас був компрехенсів?
-
Бо completed ,та in progress різне трішки .
-
Ні, але треба бути готовими
-
Бо у багатьох, у кого таке виявилось, потім замовляли ноутси і там була помітка про компрехенсів. Але це ж не означає, що роками будуть роздивлятись.
-
Начали 2-ю неделю ноября 👏👏👏
-
Не треба. Деякі і дипломи не прикладають. Я прикладала всі 4😅
-
У вас не было усиленной проверки. Если после этого апдейта бэкграунд чек комлитед в течение до 2 месяцев, то это обычная. Можете заказать ноутсы и посмотреть
12 Jan 2024, 17:45
413782/466958
4 minutes ago