PR CUAET
-
Ні, але треба бути готовими
-
Бо у багатьох, у кого таке виявилось, потім замовляли ноутси і там була помітка про компрехенсів. Але це ж не означає, що роками будуть роздивлятись.
-
Начали 2-ю неделю ноября 👏👏👏
-
Не треба. Деякі і дипломи не прикладають. Я прикладала всі 4😅
-
У вас не было усиленной проверки. Если после этого апдейта бэкграунд чек комлитед в течение до 2 месяцев, то это обычная. Можете заказать ноутсы и посмотреть
-
Друзі, що сьогодні з екопр? По всіх можливих групах тиша. Що у нас? Вони вчора перегрілися?
-
так, у мене між ін прогрес і комплітід було 2 дозапити на 3 документи, можливо офіцеру окрім моєї справи робити було нічого, що швиденько перевірив… просто хотіла показати свій кейс, що буває «ін прогрес» і місяць
-
Я прикладала документи з WES, але тільки тому, що вони в мене вже були готові для ЕЕ. Ну посилалася, типу, он, в мене вища освіта з відзнакою, яку активно використовую в Канаді на отакій то роботі. В принципі ніяких дипломів в обовʼязкових документах нема, відповідно і вимог до них нема крім очевидної — перекладу на англійську чи французьку.
-
Тоді не знаю. Розкажете потім і буду знати😂😂😂
-
Дуже дякую за допомогу!
-
В тому самому.
-
Якщо я свій Ворк перміт вже подала, то з мого акаунту тепер можу створювати заявку на чоловіка? Не треба підписувати ніяких форм представника чи щось таке? Ось це поле мене трішки налякало. Бо теж всюди бачила і читала що сімʼя подається з одного акаунту.
-
У нас вказувалась конкретна программа та по другій не давали JAL
-
Продовжити SIN та Health карту.
-
Я активуюсь в Дії через Приват24. Само пропонує. Через відбиток пальця. А в Еконсулі через цифровий ключ
-
Так.
-
А можете принтскрин вашего gc key показать? Возле final decision is in progress так и не появилась дата?
-
Вітаю.якщо у вас заробітна плата, то берить довідку про суму нарахованого і утриманого податку в Україні, показуємо тут , доплачуємо різницю якщо є.
-
нашла, они пишут 3 дня, не позже.
-
Як в кого справи з сімейними заявками. Які терміни погодження? І які зараз дати пішли на погодження індивідуальних заявок, цікаво.
12 Jan 2024, 17:45
413797/467967
5 minutes ago