PR CUAET
-
Вітаю.якщо у вас заробітна плата, то берить довідку про суму нарахованого і утриманого податку в Україні, показуємо тут , доплачуємо різницю якщо є.
-
нашла, они пишут 3 дня, не позже.
-
Як в кого справи з сімейними заявками. Які терміни погодження? І які зараз дати пішли на погодження індивідуальних заявок, цікаво.
-
подивіться у гілці "Хронологія"
-
А кто сколько времени ждал, на finally decision после получения pre-arrival letter?
-
можно
-
Дякую що ділитеся інформацією. Можна ще питання: а по якій програмі Ви подавалися?
-
Також так, але щоразу просить фото
-
Ну вот 😔 странные ircc. Все у них через одно место😣
-
Почти год
-
Нет. Там последнее обновление март 23г
-
скажите, а в Резерв+ если создавать регистрацию, то там указывать адрес где сейчас живем, верно?
-
Доброго дня, потребую поради. Так само подалась як і всі в цьому чаті по цій програмі в грудні. З pr поки тиша. А work permit закінчується 25 березня. Хочу подаватися на новий wp. Вчора зайшла на сайт якщо я обираю yes в Do you have a family member who is a Canadian citizen or permanent residentand is 18 years or older? Воно пропонує мені візу, а не продовження wp. Це я щось роблю не так ? Підкажіть будь ласка буду дуже вдячна
-
Є гілка по подовженню. Там ці питання обговорювались багато разів.
-
Доброго дня, потребую поради. Так само подалась як і всі в цьому чаті по цій програмі в грудні. З pr поки тиша. А work permit закінчується 25 березня. Хочу подаватися на новий wp. Вчора зайшла на сайт якщо я обираю yes в Do you have a family member who is a Canadian citizen or permanent residentand is 18 years or older? Воно пропонує мені візу, а не продовження wp. Це я щось роблю не так ? Підкажіть будь ласка буду дуже вдячна
-
DHL
-
Я маю всі PIT - кожного року подавав податкову декларацію
-
Нічого. Яку доставку ви замовляли?
-
🍂 Quebec Skilled Worker Program (PSTQ): Що важливого, Умови, Документи, Переваги, повний Список NOCs, Покрокова подача 🍂 Nova Scotia: Реалії життя в провінції, Можливості та виклики, розгляд основних імміграційних програм 🍂 Atlantic Immigration Program: Детальний огляд та Покрокова інструкція: Переваги & Складнощі , Умови, Документи, Терміни, Покрокова подача 🍂 Зміни в Alberta Advantage Immigration Program: ЕОІ : що треба знати і до чого готуватися? (Текст в описі під reels) 🍂 Alberta Rural Renewal Stream: тезово про програму : переваги & недоліки ; вимоги & документи ; покроковий процес подачі від А до Я ; на що звернути увагу. 🍂Як отримати статус постійного резидента в Канаді для self-employed осіб 🍂 Самостійна подача на ПР: як оцінити свої шанси і з чого починати 🍂 Імміграція до Британської Колумбії: Програми, Переваги та Недоліки 🍂ТОП-10 міфів про Express Entry (Текст в описі під відео) 🍂Квебек запроваджує мораторій на ключові імміграційні програми (Текст під відео) 🍂 Імміграція в Онтаріо: Переваги, Недоліки і Програми 🍂IRCC announces: Основні зміни в Express Entry у 2️⃣0️⃣2️⃣5️⃣ році (опис під відео) 🍂 Нова імміграційна програма від провінції Манітоба: деталі (Опис під відео) 🍂 IRCC announces: Канада несподівано призупинила популярну програму імміграції 🍂 Програма Saskatchewan Immigrant Nominee Program (SINP): Покрокова інструкція, умови, переваги та недоліки 🍂 Ontario: Нова імміграційна програма – Ontario REDI 🍂RCIP : Новий Федеральний Пілот для Імміграції в Руральні та Франкомовні Громади Канади! 🍂 Newfoundland and Labrador: Гарячі новини : більше місць у провінційній програмі! 🍂 Канада запускає нову програму постійного проживання для доглядальників!
-
У кого паспорт виготовлено 23.01, чи прийшло якесь повідомлення про відслідковування?
12 Jan 2024, 17:45
413814/467035
6 minutes ago