PR CUAET
-
Доброго ранку, може у когось була така ситуація. Піймали слот мамі на жовтень, але воно пише, що у Вас є слот, а немає номеру бронювання в кабінеті і нічого окрім такого. І якщо я хочу знову ловити слот, то пише, що у вас вже є, але його немає у кабінеті
-
Доброго дня! Якщо в аеропорті не поставили штампу при вʼїзді в Канаду, потрібно якось це написати і пояснити офіцеру… бо в аплікації заповнила коли останній раз виїзджала в Канаду, а копії скану паспорта немаю доказів, бо штампу нема.
-
Так і робила - зʼявляється . Але виходить неправдива інформація Потім воно запрошує чи є в мене Labor, market impact assessment, and offer of employment. тоді можна . Але в мене цих речей немає хоча я працювала більше року в садочку
-
Просто напишіть Ні і подивіться чи зʼявиться можливість на ворк перміт
-
Громадяни
-
Вони громадяни чи з Пр?
-
@prcuaetua Додайте до закріплених будь ласка інструкції по вп щоб вони були першими, зараз пік подач, бо питають кожен день. Наступний пост➡️ Тут є вся інформація як податись на новий ворк перміт онлайн. youtu.be/YNIjfELamL0?si=S786TdmZFA-UbEFy
-
Ви подаєтесь не за тим, що у вас чоловік громадянин, а за полісі куает. Вона не має відношення чи є у вас чоловік громадянином. Тому ви не брешете ніяк в опитувальнику.
-
Підкажіть будь ласка яке відео
-
Зробіть по відео і вписуйте Ukraine 2022
-
Тобто наприклад я відповідаю скрізь так що в мене чоловік з громадянством, є всі ці job offer, and labor market assessment А потім їх просто не під кріплять, бо їх не має ?
-
Ви подаєте бо маєте український паспорт по полісі до 31.03.2025.
-
опитувальник і заповнення форми - різні речі. в опитувальнику ви лише обираєте по яким критеріям будете подаватись...
-
Виходить що я скрізь брешу
-
Ви їх все одно будете вносити в форму 5710
-
Дай Бог! Но я жду портал 1 😊
-
Вітаю хочу податися на новий work переміт Тут там де під грузити паспорт Я буду завантажувати фото нового паспорту там де візи немає Чи потрібно додатково мені фотографувати візу в старому паспорті ?
-
дякую
-
Дякую Вам за підказки та Ваш час 🙏🏻
-
В Фб бачу отримав сьогодні хтось . П2 був 6 листопада
12 Jan 2024, 17:45
413841/462077
2 minutes ago