PR CUAET
-
Доброго дня! Якщо в аеропорті не поставили штампу при вʼїзді в Канаду, потрібно якось це написати і пояснити офіцеру… бо в аплікації заповнила коли останній раз виїзджала в Канаду, а копії скану паспорта немаю доказів, бо штампу нема.
-
Так і робила - зʼявляється . Але виходить неправдива інформація Потім воно запрошує чи є в мене Labor, market impact assessment, and offer of employment. тоді можна . Але в мене цих речей немає хоча я працювала більше року в садочку
-
Громадяни
-
Підкажіть будь ласка яке відео
-
Тобто наприклад я відповідаю скрізь так що в мене чоловік з громадянством, є всі ці job offer, and labor market assessment А потім їх просто не під кріплять, бо їх не має ?
-
Виходить що я скрізь брешу
-
Дай Бог! Но я жду портал 1 😊
-
дякую
-
Дякую Вам за підказки та Ваш час 🙏🏻
-
Я, все таки, думаю что была усиленная проверка, если смотреть по хронологии, то 16 декабря у жены и дочки была завершена обычная проверка (заняла 2 мес.), и в месте с этим пришел очередной запрос по госслужбе для меня. Я ответил на запрос в тот же день. На следующий день 17 декабря у меня обновился БГ статус до состояния ин прогресс, и через 1 месяц и 10 дней, 27 декабря, мой БГ в трекере снова изменился на комплитед и после этого ни ФД, ни п1 мы так и не получили. Наверное буду заказывать ноутсы.