PR CUAET
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка чи ви додаєте 5707 до заявки на OWP. Колись це було обовʼязково, а зараз ?
-
один ( теж бачу, що сьогодні не наш день
-
Тільки новий, віза нікого не цікавить
-
Не Остап, але - так, на виплатах технічно не може зараховуватися як стаж Я пояснила по LoE і доклала RoE & T4 Проте в мене було більше ніж рік досвіду, тому на бали ніц не вплинуло
-
Ловіть як для підопічного, вказуйте там ім’я на кого ловите
-
ця хронологія вже не актуальна. Зараз чекають на е-копр 3 місяці десь
-
Ukrainian family reunification PR pathway Автор : @valeriia_g236
-
Update: Подача - 8 листопада Запит на біометрію - 14 грудня Запит на military form - 16 серпня Eligibility letter - 16 серпня Зарахування медицини - 16 серпня Портал 1 - 4 лютого
-
Екопр на 4 день 😂 Таке зараз тільки приснитися може
-
Знайшла таку хронологію. На якому я етапі, якщо я завантажила фотку на пр і задекларувала що я в Канаді? Вже 2 місяці ні слуху ні духу
-
Хтось отримав eCOPR після отримання порталів в січні ?
-
Там де медичний екзамен можна приклад що потрібно завантажити? Пліз
-
Де знайти перелік роботодавців. Якщо вже знаходишся в одному з перелічених місць . І є вже досвід роботи 2 роки .
-
Це у вас був так званий портал 2. Після нього має прийти eCoPR. Але на нього тепер чекають довго: від 2 місяців і більше. Зайдіть в цьому чаті в гілку "Хронологія", там більш актуальна інформація щодо термінів: t.me/prcuaet/117
-
Ще ні,чекаю
-
Вибачте за уточнення, фото паспорту тільки перший розворот, інший із візою не потрібно?
-
Запитання
-
Доброго дня!скажіть будьласка як тепер чоловікам в консульстві справку про несудимість взяти?персонально треба їхати знаю,а чи дають і при яких обставинах?
-
Ще з грудня чекаємо
-
це питання чи ствердження?
12 Jan 2024, 17:45
413870/467939
4 minutes ago