PR CUAET
-
@Puma0022 [1532060799] був 🔇 обеззвучений. Причина: 3d Публікація неузгодженого контенту
-
Ви маєте на увазі не прийшов паперовий документ?
-
Так
-
Народ, National Identity Document коли подаєш на visitor visa це ж наш укр паспорт, так?
-
Тільки що перевірив кабінет, також прийшла номінація, подача в червні, дозапит документів в жовтні, офіцер Chan
-
- Подача 17 червня - Зміна роботодавця 15 липня, за власним бажанням, без скорочень (нок 13110, залишився той самий) - Відправляла кілька додаткових ріквестів про зміну роботи, ROE, документи з нової роботи та свіжі пейстаби - Лист новому роботодавцю Jan 24, для підтвердження працевлаштування - Сьогодні Feb 4, отримала номінацію🎉 Офіцер Lisa Longmire Бажаю всім номінацій та пр!! 🇨🇦
-
Зі шкільним стаді пермітом також можна навчатися лише в школі - для універу він не підходить. А ворк перміт роблять дітям для того, щоб була можливість в них працювати. Бо знову ж таки на основі шкільного стаді перміту працювати не можна.
-
Да для вузів, якщо ви та ваша дитина отримує ПР то вам вже не потрібно перміти, ви вже Канадійці😂
-
Дякую, тобто треба звертатися до роботодавця щоб зареєструвався під дану програму?
-
Добрий день! Питання щодо продовження WP. У всіх інструкціях на питання "Are you a spouse, common-law partner or dependent child of a foreign worker who holds a valid work permit or is approved for a work permit" без пояснень дається відповідь "Ні". Але ж я в Канаді разом з чоловіком, і в нього є діючий WP, який закінчується через рік. Якщо я відповім "Ні", то це неправдива інформація. Якщо відповім "Так", то переживаю щоб не вийшло так, що мені подовжать WP до дати закінчення воркперміту чоловіка. Як правильно робити?
-
Час важливий! Почніть процес імміграції зараз, щоб уникнути затримок ⏳
-
Скажіть, чи принципово щоб фото на ворк перміт було не старіше 6 місяців? Якщо фото більше ніж 12 місяців, краще переробити?
-
А у всіх в заявці на ПР присвоєний інший UCI (починається з CAN000XXXXX), який не співпадає з UCI у ворк перміті? Якщо так, то при реестрації в трекері який з них вказувати? (якщо він колись запрацює знову)