PR CUAET
-
В мене знайома подалася ще в середині березня. Також неодноразово писала і телефонувала - отримувала аналогічні відповіді, потім зверталася з запитом до MP - наразі жодного результату - апруву немає.
-
І до 14 будь ласка, бо перміту пів року залишилось
-
Portal 2 Nov 02 eCORP Feb 04
-
#запитання
-
Сегодня получили notes, как и думали, попали на Comprehensive check. К сожалению 😔! Помогите разобраться, 2/12/2024 документы отправлены офицеру CBSA, дата окончания 25/12/2024 (подчеркнула красным) означает что проверка закончена или нет? В статусе: In progress.
-
Все буде тримаймо кулаки 😉
-
Звоніть до них з самого ранку - не пізніше 08.00 (+16133214243) - може бути час очікування годину і більше - опишіть свою ситуацію і вони вам вишлють повторний паперовий варіант ворк перміту. Вам прийде оновлення в кабінеті і зявиться повторне апрув - це буде означати, що вони вам відправили паперовий ворк перміт повторно.
-
Не ранее чем за 2 месяца. После в любое время
-
Добрий день. Можливо хтось продовжував паспорт. Поділіться будь ласка коли ви звертались? На сайті зазначено «Подавати документи на продовження паспорта можливо не раніше, ніж за 2 місяці до закінчення строку його дії.» Тобто якщо мій паспорт дійсний до 21 квітня 2025 року. Чи означає це, що я можу звернутися для продовження 21 лютого (п’ятниця), чи вже 24 лютого (понеділок)? Тобто 2 місяці чи 2 місяці і на наступний день можна йти? Бо мені іхати з іншого міста, а вони на пошту не відповідають
-
Добрий день. Можливо хтось продовжував паспорт. Поділіться будь ласка коли ви звертались? На сайті зазначено «Подавати документи на продовження паспорта можливо не раніше, ніж за 2 місяці до закінчення строку його дії.» Тобто якщо мій паспорт дійсний до 21 квітня 2025 року. Чи означає це, що я можу звернутися для продовження 21 лютого (п’ятниця), чи вже 24 лютого (понеділок)? Тобто 2 місяці чи 2 місяці і на наступний день можна йти? Бо мені іхати з іншого міста, а вони на пошту не відповідають