PR CUAET
-
боюсь если прикрепить такое письмо, не поймут..
-
Так, і пояснити деталі в ЛоЕ
-
Тобто можна вказати останню назву компанії, вказати що я там майже 2 роки працювала? Навіть якщо компанія з цією назвою офіційно менше року?
-
@OstapBosak Доброго дня. Підкажіть будь ласка, прийшов Портал 1 сьогодні. Там сказано, що треба повідомляти будь-як зміни сімейного положення. У березні тільки буде рівно рік як ми живемо разом з common-law partner. Партнер подавався окремо. Якщо я не буду нічого вказувати зараз, це ж по факту не є місрепщейтешн ? Дякую
-
Всім привіт, раніше питала як знайти в якому консульстві паспорт, тепер хочу запитати чи хтось замовляв доставку з одного консульства в інше ( вже по Канаді саме) чи це дуже довго? Дякую
-
Маэ вдачу. Зараз 20ті числа листопада і то за щастя
-
А яка дата П2 у нього?
-
В аплікації на ПР (під номером аплікації) написаний UCI: CAN00000xxxx
-
все дуже рандомно. в основному все ще перший тиждень листопада, але є випадкові в кінці листопада, грудень (навіть моя дата) і січень. Як повезе. Сподіваюсь, моєму офіцеру там гикається 😄
-
зря. как раз, чем больше по теме без воды, тем лучше. когда украинцы были освобождены от пошлин, то достаточно было написать: 'я освобожден от пошлин, тк я приехал по cuaet' дело ваше, можете писать сочинение на вольную тему. все все равно сведется к тому, что вам не нужен PAL, потому что ребенок в школе. все остальное вокрус этого ни о чем
-
Щиро дякую
-
Добрий день! Скиньте, будьласочка, інфу, де Ви те все читали? Бо на офіційному сайті було анонсовано, що англійська від 4 балів буде потрібна. Але то був анонс липня 2024го. І нового нічого там ще не з'явилося.