PR CUAET
-
запрос на пересмотр через вебформу про техошибку и прикрепить к нему штамп о продлении, который вы крепили к анкете. как всегда, слепой офицер не увидел штамп.
-
Обговорення теми покупки/продажу слотів заборонені. Правило номер 7 пункт 2: ⚠️ Пропозиції щодо купівлі/продажу слотів у консульствах або обговорення таких тем караються ban.
-
Тобто чи хтось йшов прям в ту дату коли 2 місяці?
-
У вас диплом якої країни? До чого вам Wes? Напишіть повну вашу проблему.
-
Офіцер Chan. Подача в червні Дозапит в листопаді. Є номінація
-
Добрий день, підкажіть чи таки вдалося вам зробити довідку про несудимість з Туреччини? В e-devlet акаунт не заходить
-
Офіцер: May
-
Я тут намагалась зловити слот на довідку о несудимості, мені система взагалі видала, що не знайшла Консулів😂 Вибирала Едмонтон. Таке відчуття, що вони знущаються над людьми спеціально.
-
Отримали номінацію: Подача 17.06 Взяли в роботу 12.11.2024 Потім було декілька до запитів кожні 3 тижні і нам і роботодавцю. NOC 21232 Software Development
-
І вам продовжили?
-
P2 Oct 28 Oct 29 Nov 20 Nov 14 Nov 13 Nov 10 x 2 Nov 8 x 2 Nov 07 x 4 Nov 06 x 3 Nov 05 x 3 Nov 4 Nov 12 Dec 10 Dec 16 Jan 21 Jan 14 Jan 27 25 so far
-
Всім привіт, у нас є вакансія з чудовою зарплатою для однієї людини. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації.
-
Я 4 місяці чекала
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка ,якщо я вже продовжила ворк перміт у 2024 році зі старим паспортом (діючим),мені продовжили до 2027 року Зробила новий паспорт і знову хочу продовжити вже з ним паспортом ,щоб продовжити до 2028 року Як я це можу зробити? У звичайній формі чи потрібно щось додатково? Я буду дуже вдячна за відповідь
-
Так
-
Просто подовжуєте по новому паспорту до 2028
-
Отримали номінацію: Подача 17.06 Взяли в роботу 18.11.2024 Потім був дозапит нам і роботодавцю. NOC 63200 Сooker Офіцер Chan
-
Дякую Вам, таку роботу сконцентрували🙏
-
Дуже дякую. Саме це і цікавило, не хочу іхати впусту
-
Знайомим продовжили, рівно за 2 місяці приїхали.
12 Jan 2024, 17:45
414128/458798
4 minutes ago