PR CUAET
-
Отримала на минулому тижні 😛
-
Ви серйозно вірити що така функція буде доступна? )))
-
Доброго дня.Хто подавався по гуманітарній програмі і знає.Чи потрібно прикладати переклад військового квитка,чи можна без перекладу?
-
Пришла номинация🥳🥳 Подача - 17 июня Взяли в работу - 6 ноября Дозапросов не было, с работодателем не связывались. Но я сразу прикрепляла и T4 и все pay stubs Номинация пришла от Brenda Ashe
-
Так. Така сама.
-
Так… дуже довго зараз😭😭 дуже просто…
-
Всім привіт, у нас є вакансія з чудовою зарплатою для однієї людини. Будь ласка, зв'яжіться з нами приватно для отримання додаткової інформації.
-
За 16 серпня почали отримувати
-
Щось є по датам АОР? Є диво просування до Вересня?
-
Добрий день,отримала новий паспорт,при подачi на продовження вр вказувати новий паспорт чи обидва? Дякую.
-
Дякую
-
Не має такого поняття продовження ворк перміту. Ви кожного разу подаєте нову заявку і вам видають новий. Так, процедура подання не помінялася. Зверніть увагу, що він зараз платний і на початку опитувальника потрібно відповісти що ви НЕ звільнені від оплати.
-
Перевод надо всех документов.
-
Запасаться консервами в фудбанках
-
та то не я, то у фб якась людина збирає і публікує
-
Вважаю це ще одна можливість відсіяти людей і відправити додому, не всі зможуть витримати 20 + місяців(
-
Нарешті пішло зрушення. Усіх хто отримав номінацію - сердечно вітаю)) Це дає надію на краще.
-
Чекаю одна з 2 березня, досі нічого немає
-
Подача на AOS: 11 липня Скорочення на роботі: 6 вересня Сповіщення AAIP про скорочення через портал: 9 вересня Job offer на новій роботі: 13 вересня Початок нової роботи: 16 вересня Завантаження документів від нового роботодавця через портал AAIP: 23 вересня Взяли в роботу: 29 січня Дозапит мені і роботодавцю: 30 січня Отримання номінації: 4 лютого Всім бажаю успіху і нікого не слухайте, що номінації не буде, якщо змінюєте роботу після подачі.
-
А коли ви зловили?
12 Jan 2024, 17:45
414148/472087
2 minutes ago