PR CUAET
-
Все, що зараз відбувається, — це навмисний вплив на фондові ринки та криптовалюту з метою обвалу цін і подальшого збагачення. Якщо інвестуєте, використайте цю можливість поповнити свій портфель за помірними цінами.
-
Майже так само і в мене, тільки NOC 75201. Сьогодні теж отримав номінацію
-
Нова робота по тому самому НоК ?
-
Почему март крайний срок? Вы можете подать эту заявку в любое время. Или у ребёнка в марте заканчивается действие текущего пермита?
-
Я подавала на детей, через 2 недели после получения справок из школы… но справки 2-з месячной давности - не знаю даже …. Староватые они будут наверное :))
-
Проте форма 5707 зазначена як обов’язкова в інструкціях для продовження ворк перміту по CUAET.
-
у вас є в когось державна служба чи служба в армії?
-
Buckle up - нам же сказали..
-
А сколько по сроку длилось обучение?
-
5 днів тому
-
Доброго дня. Вже довгий час намагаюсь зловити слот. І завжди одна і таж картинка, що візитів немає. Підкажіть будь ласка, що не так?
-
Так
-
Їдьте на день пізніше, буде спокійно і гарантовано.
-
Вітаю, планую летіти з сином в квітні 2025 до Канади,Калгарі, по visitor visa( не кует)до цивіл.чолвіка. Якщо у мене немає wp чи зможе син (13 років) ходити до школи? Дякую.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, 10 квітня буде 2 роки досвіду роботи, я читаю що пишуть за 2 місяці вже можна клеймити бали як за 2 тобто вже 10го лютого. Чи то так і що потрібно змінити у профілі. Дякую!
-
Дякую за те що поділились
-
Так було таке в людей багато разів, ви з тим вже нічого не зробите зараз. Бо перезаписатисявче рівно немає можливості. Хай висить собі на всякий випадок, перевіряйте щодня кабінет на пропозицію слота від черги очікування
-
Теж отримала номінацію сьогодні🥹 Подача 17 червня, в жовтні взяли в роботу, дозапити в листопаді і січні, і от сьогодні номінація. Офіцери Chan, але номінація прийшла від Lisa Longmire
-
ага...в мене якраз PNP EE
-
думаю не повинно. якийсь можливо баг, але як ось бачу пишуть саме по ЕЕ профілю таке.
12 Jan 2024, 17:45
414179/471067
4 minutes ago